Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Nähdäänkö kesällä huippuseurojen välillä vaihtokauppa? – Ronaldo vaihtuisi entiseen Juventustähteen

Ronaldo ja Pogba
AOP

Juventuksen Christiano Ronaldon sekä Manchester Unitedin Paul Pogban tulevaisuudet ovat puhuttaneet futismaailmaa jo pidemmän aikaa. Nyt seurat pohtivatkin mahdollista vaihtokauppaa huippupelaajiensa välillä. Pogba palaisi entiseen seuraansa Juventukseen ja Ronaldo puolestaan, niin ikää myöskin entiseen seuraansa, Manchester Unitediin.

Juventus antoi vastikää kenkää valmentajalleen Andrea Pirlolle. Pirlo johdatti seuran Italian cupin mestaruuteen, mutta muuten kausi oli pettymys. Tilannetta korjaamaan palkattiin entinen Juventuskoutsi Massimiliano Allegri. Italialainen toimi seuran valmentajana vuosina 2014-2019 ja johdatti torinolaiset tuolloin viiteen Serie A mestaruuteen ja neljään Italian tuplaan.

Allegrin on paluunsa myötä huhuttu järjestelevän entisen Juventustähden Pogban paluuta Torinoon. Ranskalaistähti pelasi Juventuksessa vuosina 2012-2016 ennen siirtoaan Manchesteriin. Kun samaan aikaan Ronaldon on kerrotu haikailevan takaisin vanhaan seuraansa Englantiin, voisi vaihtokauppa olla molempien seurojen kannalta suotuisa.

Vaikka viisinkertainen Ballon d’or voittaja Ronaldo on ehdottomasti edelleen yksi maailman parhaista hyökkääjistä, ei vaihtokauppa tapahtuisi ihan yksi yhteen. Pogba on Ronaldoa nuorempi ja näin arvokkaampi. Ronaldon tulisi siis Manchesteriin siirron myötä suostua huomattavaan palkanalennukseen ja lisäksi United odottaisi Pogbasta jonkin moista siirtomaksua.

Molemmilla pelaajilla on sopimuksissaan vielä vuosi jäljellä.

Unitedille on huhuttu kiireistä siirtoikkunaa, kun se havittelee muun muassa Real Madridin Raphael Varanea sekä Dortmundin Jadon Sanchoa. Pogba on myös pelannut Unitedissa hyvän kauden, joten varmaa ei vielä ole, olisiko seura valmis luopumaan ranskalaisesta. Mitään varmaa vaihtokauppaan liittyen ei vielä tiedetä, mutta kunhan Ronaldo päättää tulevaisuudestaan Juventuksessa, alkavat siirtopelin nappulat varmasti liikkumaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset