Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähteet: Dopingista kärynnyt maalivahti siirtymässä Arsenaliin? – ei saisi pelata ennen marraskuuta

Andre Onana
AOP

Arsenalin pukukoppi on kovassa myllerryksessä ja näillä näkymin kaikki kolme Arsenalin maalivahtia saattavat olla lähtemässä.

Ykkösmaalivahti Bernard Lenon tulevaisuus on nähtävästi epäselvä ja kakkosmaalivahtien lähtö on jo selvää. Viime kaudelle erinomaisen Emi Martinezin jättämää tyhjiötä hankittiin Runar Runarsson, joka on ollut floppi Arsenalissa. Runarssonia paikkaamaan taas hankittiin Matthew Ryan, jonka lainasopimus Brighton Hove & Albionista on lopussa.

Arsenalilla on hankintalistallaan jo vino pino pelaajia, kun kesällä joukkueessa tehdään täysremonttia. Eikä maalivahdin paikka näytä olevan poikkeus.

Lontoolaisten kiikarissa on tällä hetkellä Ajaxin ja Kamerunin maajoukkueen 25-vuotias Andre Onana. Siirrosta erikoisemman kuitenkin tekee se, että Onana kärsii dopingrangaistusta eikä saa pelata ammattilaisjalkapalloa.

Mies jäi kiinni kauden ulkopuolisessa doping-testissä furosemidestä, minkä mies väitti saaneensa kehoonsa vahingossa. Onana kuulemma erehtyi luulemaan vaimonsa furosemideä sisältävää lääkitystä tavalliseksi aspiriiniksi.

Ajax ja Onana pyrkivät kumoamaan tuomion, mutta tämä ei onnistunut. Äskettäin urheilun päättävä tuomioistuin CAS, kuitenkin päätti lyhentää miehen rangaistusta 12 kuukaudesta yhdeksään kuukauteen.

Tämä tarkoittaisi, että Onana voisi pelata seuraavan kerran marraskuussa. Ja lähteiden mukaan tämä olisi tarpeeksi Arsenalille, jos se tarkoittaa, että maalivahdin saisi tuotua Emirates Stadiumille hieman normaalia halvemmalla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset