Seuraa meitä:

Siirtouutiset

Lähteet: Raheem Sterling lähtemässä Mancester Citystä? – varoja kerätään jo

Barcelona olisi kiinnostunut Raheem Sterlingin palveluksista
AOP

Raheem Sterlingistä on muodostunut yllättävä siirtohuhujen kohde, kun espanjalaislehdet ilmoittivat, että Barcelona haluaisi hankkia Englannin maajoukkuepelaajan.

Mutta, Manchester City voitti juuri Valioliigan mestaruuden, eikä paineita myymiselle ole. Raheem Sterlingin peliminuutit kuitenkin jäivät vähemmälle kauden loppu kohden ja miehen pelivire, erityisesti maalivire, oli hukassa.

Vähentyneiden peliminuuttien johdosta Barcelona onkin nähtävästi haistanut mahdollisuuden ostaa Manchester Cityn taitava laitahyökkääjä.

Tämä siirto voisi parannella Barcelonan haavoja, sillä katalaanien siirtoikkuna lähti surkeaan alkuun. PSG onnistui nimittäin kaappaamaan Gini Wijnaldumin viime metreillä, kun siirtoa Barcelonaan pidettiin jo varmana.

Siirtohuhuja Sterling kommentoi journalisteille ympäripyöreästi:

”Älä seuraa sosiaalista mediaa, älä katso sosiaalista mediaa. Se on tärkeintä.”

Siirron suurimpana esteenä pidetään siihen vaadittavia varoja. Sillä jopa Barcelonan kirstut ovat laihtuneet huomattavasti koronaviruksen aikana. Mutta Ousmane Dembelen myyntiä pidetään mahdollisena tapana kerätä tarvittavat varat Sterlingin hankkimiseen.

Kuitenkin voi olla, että Pep Guardiola ei ole valmis myymään laitahyökkääjänsä vain yhden huonohkon kauden puolikkaan takia. Ja espanjalaisvalmentajan sana painaa Manchester Cityn johdossa saakka. Jos Pep Guardiola yhä uskoo Sterlingiin, joka on viime kausina paukutellut lähemmäs 20 maalia per kausi ja tämän lisäksi syötellyt ja luonut tilanteita hyvin, voi englantilaisen ostaminen olla mahdotonta.

Sterlingin tämän hetkinen sopimus jatkuu vuodelle 2023 saakka, joten myöskään tarvetta myydä ei ole. Ei edes vaikka Raheem olisikin ollut pettynyt loppukauden peliminuutteihin.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Siirtouutiset