Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Moyes jatkaa West Hamin peräsimessä – Myös Evertonin valmentajakuvio selventymässä

David Moyes
AOP

Everton joutui yllättäen uuden valmentajan etsintäpuuhiin kauden päätteeksi. Pitkään peräsimeen ennustettiin Evertonia aikaisemmin menestyneesti johtanutta David Moyesia.

Kauden päätteeksi Carlo Ancelotti hylkäsi yllättäen Evertonin ja hyppäsi Real Madridin peräsimeen. Missä paikka oli vapaana, kun Zidanine Zidane oli ilmoittanut halunsa lopettaa valmentajan tehtävissä.

Tämä tuli yllätyksenä niin Evertonin puheenjohtaja Farhad Moshirille kuin suurimmalle osalle jalkapallomaailmaa. Ja näin joukkueen täytyi lähteä metsästämään itselleen uutta valmentajaa ja uutta suuntaa kuudetta kertaa viiden vuoden aikana.

Peräsimeen ennustettiin pitkään muun muassa skotlantilaista David Moyesia, joka on toiminut aikaisemminkin Evertonin valmentajana menestyksekkäästi. Miehen takana oli myös erinomainen kausi West Hamin peräsimessä, joka pääty Valioliigan 6. sijaan.

Hyvä kausi West Hamissa on kuitenkin palkittu ja skotlantilainen on nyt kirjoittanut 3 vuoden jatkosopimuksen lontoolaisten kanssa. Näin spekulaatio Everton-paluusta voidaankin haudata.

Yksi valmentajaehdokas on kuitenkin nyt noussut yli muiden. Nuno Espirito Santos, joka on tehnyt erinomaista työtä Wolverhampton Wandererseissä viime kausina, on tällä hetkellä vapaana agenttina markkinoilla. Kauden lopuksi mies päätti itse laittaa hanskat naulaan Wolvesissa, ja miehen seuraajaksi valittiin toinen portugalilainen, Bruno Lage.

Nyt Espirito Santosista maalaillaankin seuraavaa Everton valmentajaa, eikä nimityksellä näyttäisi olevan enää suurempia esteitä. Menestyksekäs valmentaja pääsisi etenemään urallaan isomman seuran peräsimeen ja Everton taas kaipaisi kipeästi valmentajaa, joka saisi jo olemassa olevasta kalustosta enemmän irti. Ja pelaajien kehittämisestä portugalilais-valmentajalla on jo vahvat näytöt Wolvesin valmentajana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset