Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Everton ja Leeds United jahtaavat Real Madrid tähteä – CV:ssä 4 Mestarienliiga voittoa

Marcelo on Evertonin ja Leedsin hankintalistalla
AOP

Real Madridissa aiotaan nähtävästi elää muutoksien kesää ja espanjalaisjätit olisivat valmiita myymään useita isojakin nimiä.

Real Madrid jäi viime kaudella La Ligan kakkoseksi, minkä päätteeksi Zidanine Zidane lähti joukkueen valmentajan paikalta toistamiseen. Hänen seuraajansa Carlo Ancelotin, nähtävästi annetaan laittaa pakkaa uusiksi ja Real Madrid olisikin valmis myymään useita isojakin nimiä tehdäkseen tilaa uusille pelaajille.

Yksi näistä pelaajista nähtävästi on 33-vuotias vasen laitapakki Marcelo, joka on voittanut 14-vuoden Real Madrid urallaan viisi La Liga mestaruutta ja myös neljä Mestarienliigaa. Brasilialaisen sopimuksessa on enää vuosi jäljellä, eikä uutta nähtävästi ole luvassa. Seuran vaihto onnistuisi huhujen mukaan vain 5 miljoonan punnan siirtomaksulla.

Brasilialaista pidetään yhtä kaikkien aikojen parhaana vasempana laitapakkina ja ottajia veteraanille varmasti löytyisi. Kuitenkaan tilaa Real Madridissa vain 12. peliä viime kaudella aloittaneelle puolustajalle ei nähtävästi enää ole.

Tällä hetkellä pelaajaa havittelee ainakin kaksi Valioliigaseuraa Everton ja Leeds United.

Myös muiden Real Madrid veteraanien kohtaloita on spekuloitu. Lainalla olleen Gareth Balen pysyvä siirto Tottenhamiin on yhä mahdollinen. Myös 35-vuotias Sergio Ramos on nähtävästi tyytymätön Real Madridin yhden vuoden jatkosopimustarjouksiin ja miehelle on äskettäin tarjottu viiden vuoden sopimusta Sevillaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga