Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Real Madridissa laitetaan pakkaa uusiksi uuden valmentajan johdolla

Real Madrid uudelleenrakennus
AOP

Real Madrid on suunnannut katseensa jo vahvasti tulevaan kauteen. Vastikää päättynyt kausi oli madridilaisilta vaatimaton ja pokaaliton kausi oli ehdottomasti suuri pettymys. Mennyt kausi on kuitenkin jo unohdettu ja kuopattu, ja joukkueen uudelleenrakennus tulevalle kaudelle aloitettu.

Uudelleenrakennus aloitettiin valmentajan roolista – Evertonin jättänyt Carlo Ancelotti valittiin Zinedine Zidanen korvaajaksi. Ancelotti siirtyy madridilaisseuran luotsiksi jo toistamiseen, sillä italialainen toimi joukkueen managerina kausilla 2013-15. Ancelotti johdatti los blancosin vuonna 2014 Mestarien liigan sekä Eurooppa-liigan mestaruuksiin, mutta sai lopulta potkut vain 12 kuukautta myöhemmin.

Nyt italialainen on kuitenkin palannut Madridiin ja odotukset ovat korkealla. Ancelotti lupasi lehdistötilaisuudessa keskiviikkona palauttavansa Realin hyökkäävämpään pelitaktiikkaan. ”Tulemme pelaamaan parempaa, intensiivisempää, agressiivisempaa sekä järjestelmällisempää jalkapalloa. Pelimme tulee olla hyökkäävää ja loistokasta, sillä sitä Real Madridin historia ja fanit vaativat.”

Ancelotti luottaa kuitenkin Realin tämän hetkiseen miehistöön, eikä usko suurten pelaajahankintojen olevan tarpeen. Miehistöstä löytyy niin kokemusta kuin myös nuoria lupaavia pelaajia. Joukkueen puolustus saataa kuitenkin vaatia paikkausta, mikäli seuralegenda Sergio Ramos sekä Raphael Varane jättävät seuran kesän aikana.

Madridissa on kohuttu mahdollisesta Kylian Mbappen siirrosta, mutta Ancelotti ei näe yksittäisen supertähden ostoa ratkaisuna hyökkäyspään ongelmiin. Italialaisen mukaan koko hyökkäystä pitää aktivoida ja hyökkäyksille täytyy löytyä kantajia niin keskikentältä kuin laidoiltakin. Viimeistelijöitä täytyy niin ikää löytyä laajemmalla rintamalla, sillä viime kaudella joukkueen maalinteko lepäsi vahvasti 29 maalia iskeneen Karim Benzeman harteilla.

Ancelotti uskoo pelaajarosterista löytyvän vielä tilaa myös Eden Hazardille sekä Gareth Balelle, jotka Real aiemmin ilmoitti olevansa valmis myymään. Erityisesti Balen esityksiä Valioliigassa Ancelotti on kehunut ja walesilaisella uskotaan oleva rooli Ancelottin ensi kauden Realissa. Hazard ei ole rikkonaisen kauden aikana päässyt osoittamaan kunnolla virettään ja Ancelotti olisi valmis antamaan myös Belgialaiselle mahdollisuuden osoittaa arvonsa.

Keskiviikon lehdistötilaisuudessa Ancelotti sanoi, että tulevan kauden miehistö katsotaan kuntoon tulevien päivien aikana, joten nykyisten pelaajien uusista sopimuksista sekä mahdollisista hankinnoista kuulemme varmasti pian lisää.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga