Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Huuhkajat

Huuhkajien kohtalo EM-kisoissa ratkeaa tänään – tilastojen valossa tilanne on synkkä

Arajuuri kiittämässä ja hyvästelemässä faneja
AOP

Suomi sijoittui historiansa ensimmäisten EM-kisojensa karsintalohkossa 3. sijalle.

Turnauksessa jokaisen lohkon kaksi ensimmäistä joukkuetta menee automaattisesti jatkoon. Tämän lisäksi neljä parhaiten sijoittunutta 3. sijan saanutta joukkuetta jatkaa parhaan 16 kierrokselle.

Suomi aloitti kisat hyvin voittamalla Tanskan dramaattisessa kamppailussa. Ottelussa Venäjää vastaan Huuhkajat jäivät kuitenkin epäonnekkaasti pisteittä. Tämä tarkoittikin, että kaikki paineet jäivät viimeiseen peliin Belgiaa vastaan.

Huuhkajien tappio Belgialle kuitenkin tarkoitti, että Suomi jäin lohkossa 3 pisteeseen. Maaliero joukkueella on negatiivinen 2. Tämä tarkoittaa, että mahdollisuudet jatkoon ovat nyt äärimmäisen pienet. Huuhkajien kohtalon ratkaisee tänään E -ja F lohkojen tulokset.

Huuhkajat jäivät Pietarin harjoitusleirille odottamaan viimeisiä tuloksia, mutta harjoitusten jälkeisessä lehdistötilaisuudessa, pelaajat vaikuttivat hyväksyneen kisojen olevan omalta osaltaan ohi.

Ja näin asianlaita onkin kaikessa todennäköisyydessään, ainakin tilastoammattilaisten mukaan. Jalkapallotilastoja tekevä The Analyst nimittäin arvioi Huuhkajien pääsyn jatkoon pikkuriikkiseksi 0,33% todennäköisyydellä.

Keskiviikkoiltana nähdäänkin neljä isoa peliä, missä Suomalaiset jalkapallon ystävät voivat hyvän jalkapallon lisäksi jännittää Huuhkajien kohtaloa.

Kello seitsemältä nähdään E-lohkon ratkaisukierros, kun vastakkain ovat Slovakia-Espanja ja Ruotsi-Puola. Optimaalinen tulos Huuhkajien kannalta olisi, jos Espanja-Slovakiassa nähtäisiin tappio ison maalieron saattelemana ja Ruotsi pelaisi tasan Puolan kanssa.

Kello kymmeneltä vuorossa on F-lohkon ottelut Saksa-Unkari ja Portugali-Ranska. Jos Saksa tai Portugali häviää yli kolmen maalin erolla, ja E-lohko päättyisi suotuisasti, olisi Suomi jatkossa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Huuhkajat