Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2021

Suomen taistelu ei riittänyt Belgiaa vastaan – Pudotuspelipaikan kohtaloa joudutaan vielä jännittämään

Suomi-Belgia
AOP

Suomella oli selvä tavoite B-lohkon päätöskierroksen ottelussa Belgiaa vastaan. Voitolla tai tasapelillä Huuhkajat olisi varmasti pudotuspeleissä, tappiolla jäisi jännitettävää vielä muiden lohkojen viimeisiin päätöskierroksen peleihin saakka. Suomalaisten pettymykseksi Belgia näytti lopulta suuruutensa ja marssi 2-0-voittoon.

Peli alkoi tunnustelevissa merkeissä. Belgia piti koko ottelun ajan Suomea enemmän palloa, mutta Huuhkajien puolustustaistelu oli uhrautuvaa ja palloa pyrittiin aina myös pelaamaan ylöspäin kohti hyökkäysaluetta. Belgiankin puolustus oli rautaa, joten suomalaistilanteilla ei juuri juhlittu avauspuoliajalla. Belgiakin hukkasi paikkansa huonoon viimeistelyyn.

Toinen puoliaika alkoi suomalaisittain lupaavasti ja joukkue sai kolmella vaihdollaan lisää eloa kentälle. Belgian Romelu Lukaku säikäytti suomalaiset iskemällä pallon maalin pystysyötön jälkeen 65. minuutilla, mutta tilanne tuomittiin paitsioksi VAR-kopissa.

74. minuutilla Suomella ei enää ollut puolellaan edes rouva Fortuna, kun Thomas Vermaelenin lähettämä pallo kimpoili kulman jälkitilanteessa maalipuista Suomen maalivahdin Lukas Hradeckýn käden kautta maaliin. Maali myös merkittiin Hradeckýn omaksi maaliksi.

Seitsemän minuuttia myöhemmin Suomen taivas tummeni lopullisesti, kun Lukaku iski pallon tällä kertaa hyväksytysti verkkoon Kevin De Bruynen syötöstä. Toisessakin maalissa oli Suomen kannalta epäonnea, sillä laukaus muutti Suomen Daniel O’Shaughnessystä suuntaa matkallaan maaliin.

Suomi yritti vielä parhaansa, mutta kaikesta huolimatta Belgia osoitti sen, miksi joukkue on vuosikausia hallinnut FIFA:n ranking-listaa. Belgit pitivät pelin loppuun saakka hallussaan ja voittivat B-lohkon puhtaalla pelillä. Suomi sijoittui kolmanneksi ja joutuu vielä jännittämään pudotuspelipaikkansa kohtaloa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta EM-kisat 2021