Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähteet: Pogbasta tulossa Manchester Unitedin salainen ase siirtoneuvotteluissa

Pogba harjoittelemassa Ranskan kanssa
AOP

Manchester United päätti viime kauden Valioliigan toiselle sijalle, ja haluaa vahvistaa joukkuettaan kesän aikana.

Maailman arvokkaimpiin joukkueisiin kuuluva Manchester United haluaa kesän aikana vahvistaa joukkuettaan. Vaikka joukkueessa on jo paljon lahjakkaita pelaajia, tarvitsee Ole Gunnar Solskjaer todennäköisesti vielä muutaman huippupelaajan lisää kesän aikana. Ainakin jos Manchester United haluaa tosissaan taistella ensi kaudella Valioliigan mestaruudesta.

Yksi joukkueen pitkäaikaisista siirtotavoitteista on ollut englantilainen Jadon Sancho, joka pelaa tällä hetkellä Bundesligan Dortmundissa. Ongelmaksi Manchester Unitedille on kuitenkin useana vuotena muodostunut pelaajan hinta.

Toinen tärkeä vahvistusalue Manchester Unitedille olisi hankkia Harry Maguirelle kovatasoinen pakkipari. Lähiaikoina tämän on huhuttu olevan Real Madridin 28-vuotias Raphael Varane. Real Madrid oli jo ilmoittanut myyvänsä pelaajan, mutta Sergio Ramosin lähtö joukkueesta 16-vuoden jälkeen teki joukkueen puolustuspään suunnitelmista monimutkaisempia.

Todennäköisesti Real Madrid haluaisikin rahastaa Varanella oikein kunnolla, ja miehen pään yllä on pyöritelty jopa 80 miljoonan euron hintalappua. Tämä olisi Manchester Unitedlille liian kallista.

Manchester United on kuitenkin lähteiden mukaan keksinyt tavan, jolla he voisivat sivuuttaa valtavan hintalapun. Ja tämä olisi tarjoamalla joukkueen 28-vuotiasta keskikenttäpelaajaa Paul Pogbaa vaihdossa Varaneen.

Diili voisikin houkuttaa Real Madridia, sillä Paul Pogballa on pelillisten taitojen lisäksi myös valtava markkina-arvo mainos ja fanituotteiden muodossa. Manchester Unitedissa Pogba ei taas ole ikinä kyennyt pelaamaan tasaisesti korkealla tasolla, joten miehestä luopuminen ei olisi heille valtava menetys.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset