Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähteet: Aston Villa haluaa Grealishin arvostaman Chelsea hyökkääjän

Abraham ja Grealish pelasivat yhdessä Aston Villassa
AOP

Aston Villan omistajat ovat valmiita tekemään 40 miljoonan punnan tarjouksen Chelsean hyökkääjästä.

23-vuotiaan Tammy Abrahamin ura Chelseassa näyttäisi olevan lopuillaan, sillä peliaikaa ei Thomas Tuchelin alaisuudessa tunnu löytyvän. Uusi koti voisi kuitenkin löytyä nopeasti, sillä Aston Villa yrittää Sunday Mirrorin mukaan hankkia pelaajan riveihinsä.

Abraham vietti erinomaisen lainakauden Dean Smithin alaisuudessa kaudella 2018-2019. Kauden aikana nuorukainen veti 26 maalia ja juhli lopuksi Aston Villan nousua takaisin Valioliigaan. Faneillakin on siis varmasti lämpimiä muistoja lupaavasta hyökkääjästä.

Myös Jack Grealish huhujen mukaan haluaisi Abrahamin takaisin joukkueeseen. Parivaljakko on pelannut paljon yhdessä myös englannin alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa ja Abrahamin saapuminen lisäisi varmasti joukkueen maaliuhkaa entisestään.

Jos kauppa onnistuu, tulee siitä Aston Villan historian suurin jättäen taakseen kesällä aikaisemmin tehdyn siirtoennätyksen, kun Emi Buendia siirtyi Villan väreihin Norwichista.

Tämän lisäksi Aston Villa on jo tehnyt yhden vuoden sopimuksen 35-vuotiaan veteraanipuolustaja Ashley Youngin kanssa. Young edusti Aston Villaa myös aikaisemmin urallaan 157 ottelun verran, jonka aikana hän teki 30 maalia. Miehen kokemus tuokin tasapainoa ja johtajuutta muuten nuorekkaaseen ja lahjakkaaseen ryhmään.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset