Seuraa meitä:

Siirtouutiset

Tanskalaisten hyvät otteet keräävät huomiota – Kohuhyökkääjä Valioliigaan?

Tanskan Braithwaite kamppailemassa pallosta
AOP

Huonosti käyntiin lähtenyt EM-turnaus on kääntynyt päälaelleen, kun Tanskan maajoukkue on saanut tuulta purjeisiinsa.

Edellisessä kahdessa pelissä tanskalaiset ovat tykitelleet makoisat 8 maalia, ja ovat nyt edenneet EM-turnauksen parhaan kahdeksan joukkoon. Hyvät otteet eivät ole jääneet huomaamatta seurajoukkueilta, jotka etsivät uusia vahvistuksia.

Espanjalainen Diario Sportin mukaan moni Valioliigaseura olisi nyt kiinnostunut Barcelonan hyökkääjä Martin Braithwaitesta.

Mies siirtyi viime kaudella ison kohun saattelemana Camp Noulle. Barcelonan ykkösmiehistö kärsi monista loukkaantumisista ja joukkue sai erikoisluvalla tehdä kauppaa kesken kauden. Katalaanit ottivat välittömästi ilon irti tippumiskamppailussa olleen Leganesin hyökkääjän 18 miljoonan euron vapautuspykälästä. Leagnes raivostui siirrosta, sillä he eivät pystyneet estämään siirtoa tai hankkimaan uutta hyökkääjää kesken kauden, ja he tippuivatkin Espanjan korkeimmalta sarjatasolta.

Nyt Barcelona on uusimassa joukkuettaan ja olisi lähteiden mukaan valmis luopumaan 30-vuotiaasta Braithwaitesta. Hänen tilalleen Barcelona on nimittäin hankkinut jo Sergio Agueron ja Memphis Depayn. Hyökkääjän hintalapuksi on arvioitu noin 20 miljoonaa euroa.

Valioliigassa ostajaehdokkaita olisi useampiakin. Teemu Pukin Norwich on lähteiden mukaan yksi mahdollinen ostaja, mutta myös West Hamin, Brightonin ja Burnleyn on kerrottu olevan kiinnostuneita tanskalaishyökkääjästä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Siirtouutiset