Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Dortmund vahvisti Jadon Sanchon siirron – siirtosaaga viimein päätökseen

Jadon Sancho siirtouutiset
AOP

Borussia Dortmund on vahvistanut nuoren tähtensä Jadon Sanchon siirron. Sancho siirtyy Manchester Unitediin noin 73 miljoonan punnan siirrolla.

Sopimusneuvotteluja on käyty seurojen välillä pitkään ja hartaasti ja nyt ne näyttäisi olevan saatu viimein päätökseen. Sancho on hyväksynyt Manchester Unitedin tarjoaman sopimuksen termit ja sopimus on määrä viimeistellä Sanchon lääkärintarkastuksen myötä EM-kisojen jälkeen.

Sancho ei ole Gareth Southgaten alaisuudessa vielä peliaikaa EM-kisoissa saanut, mutta matkaa kuitenkin joukkeen mukana Roomaan, missä Englanti kohtaa neljännesfinaalissa lauantaina Ukrainan.

Dortmund vahvisti asian sivuillaan: ”Pelaaja Jadon Sancho siirtyy Borussia Dortmundista Manchester Unitediin. Molemmat seurat sekä pelaaja ovat hyväksyneet sopimuksen ehdot tänään. Jos sopimus käy toteen, Manchester United maksaa Borussia Dortmundille siirrosta 85,5 miljoonan euron siirtomaksun.”

Borussia Dortmundin toimitusjohtaja Hans-Joachim Watzke kommentoi asiaa Dortmundin pitämässä lehdistötilaisuudessa. Muun muassa SkySports ”Olemme saavuttaneet sopimuksen Manchester Unitedin kanssa yleisellä tasolla. Jadon Sanchon siirto odottaa vielä viimeistelyä, sillä joitain muodollisuuksia sekä lääkärintarkastus täytyy vielä suorittaa.”

Manchester United on siis viimein vuosien jälkeen varmistamassa Sanchon siirron seuraan. Seura on havitellut miestä jo useamman vuoden ja useamman kerran. Viimeksi viime kesänä United kävi lähellä Sanchon ostoa. Tuolloin seurat eivät kuitenkaan päässeet yhteisymmärrykseen siirtosummasta ja siirto kaatui viime metreillä.

Dortmund oli sopinut Sanchon kanssa niin sanotulla ”herrasmiehen sopimuksella”, että hyökkääjä on vapaa lähtemään seurasta, mikäli ostaja on valmis tarjoamaan Dortmundin pyytämän hinnan. Ja kun Manchester pyyntihinnan tarjosi, on Dortmund kunnioittanut sopimustaan ja päästää englantilaisen menemään.

Viime kaudella Bundesliigassa Sancho iski 16 maalia ja antoi 20 maalisyöttöä. Englantilainen saapui Dortmundiin aikanaan vuonna 2017 Manchester Citysta, joten nuorukainen palaa siis tuttuun kaupunkiin – tällä kertaa sen toiselle laidalle. Sancho tulee olemaan Unitedin kauden ensimmäinen siirto, mutta Ole Gunnar Solskjaerin joukkueella on vielä hankintalistalla muutama nimi. Seuran tavoitteena onkin ensi kaudella kuroa välimatkaa paikallisvastustajaansa Manchester Cityyn umpeen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset