Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Messi ilman sopimusta – Mihin vapaa agentti suuntaa ensi kaudeksi?

Lionel Messi
aop

Barcelonan suurin tähti Lionel Messi on tällä hetkellä ilman sopimusta. Argentiinalaisen sopimus Barcelonan kanssa päättyi kesäkuun loppuun, eikä uutta sopimusta ole vielä julkistettu. Näinpä Messi on virallisesti kesän siirtoikkunassa vapaa agentti, eli toisin sanoen vapaa liittymään mihin tahansa seuraan ilman siirtomaksua.

Huhumylly Messin tulevaisuuden ympärillä on jauhanut lakkaamatta viimeiset viikot, kun Barcelonan jatkosopimuksen syntyä odoteltiin maailmalla. Vaikka Barcelonan presidentti Joan Laporta sekä valmentaja Ronald Koeman ovat edelleen luottavaisia, että argentiinalainen jatkaa seurassa, ei heillä ole mustaa valkoisella vielä asiasta näyttää.

Neuvotteluja on Messin ja seuran välillä käyty pitkään, mutta tällä hetkellä keskustelut ovat kuulemma jäissä, sillä Messi on Argentiinan maajoukkueen matkassa taistelemassa Copa American mestaruudesta.

Yli kaksikymmentä vuotta Barcelonassa pelannut Messi on vähintäänkin seuralengendan maineessa. Vuosi sitten kesällä argentiinalainen ilmaisi kuitenkin olevansa mahdollisesti valmis lähtemään seurasta ja järisytti samalla futismaailmaa.

Barcelonan on huhuttu tarjonneen Messille kahden vuoden jatkoa tämän sopimukseen, mutta ilmeisesti seuralla on taloudellisia ongelmia ratkottavana ennen sopimuksen allekirjoittamista. Seuran presidentti Laporta kommentoi sopimustilannetta espanjalaislehti Marcan mukaan näin: ”Toivoisin voivani vahvistaa hänen (Messin) jatkon seurassa, mutta valitettavasti en sitä tällä hetkellä voi tehdä. Pyrimme vielä löytämään ratkaisun, joka tyydyttää sopimuksen molempia osapuolia.”

”Haluamme hänen jäävän seuraan ja myö Lionel itse haluaa jäädä. Sopimuksen kannalta kaikki etenee oikealla radallaan.”

Vapaan agentin statuksestaan huolimatta, Messi on todennäköisesti ensi kaudella edelleen Barcelonan mies. Sopimustilanne avaa kuitenkin mahdollisuuden spekulaatioille – missä Messi voitaisiin mahdollisesti ensi kaudellä nähdä, jos ei Barcelonassa?

Borussia Dortmund voisi olla yksi mahdollinen ehdokas. Seura myi juuri keskikentältään Jadon Sanchon Manchester Unitedille, joten joukkueella olisi varoja ja tilaa supertähdelle. Toinen mahdollinen ottaja voisi olla Paris Saint Germain – Messi istuisikin varmasti hyvin supertähtiä kuhisevaan joukkueeseen. Vai nähtäisiinkö 34-vuotias Messi mahdollisesti Englannin Valioliigassa ensi kaudella?

Spekulaatiot varmasti jatkuvat siihen asti, kunnes Messi ottaa kynän käteen ja allekirjoittaa sopimuksen ensi kaudelle. Oli se sitten Barcelonassa tai jossain muualla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset