Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Rangers teki kovan hankinnan keskikentälle – Tarkoittaako tämä, että Kamara siirtyy Valioliigaan?

John Lundstram purkamassa palloa
AOP

Viime kaudella Skotlannin liigan voittanut Rangers on vahvistamassa joukkuettaan ennen ensi kauden pelejä Euroopassa.

Ensi kaudella Rangersin riveissä nähdään englantilainen John Lundstram. Miehen sopimus Valioliigasta tippuneen Sheffield Unitedin kanssa loppui ja mies siirtyikin joukkueeseen ilmaiseksi.

John Lundstram pelaa yleensä keskikentällä, mutta kykenee pelaamaan myös puolustuksessa. Mies pelaa teknisesti taitavasti, fyysisesti ja kokemustakin häneltä löytyy. Muun muassa 62 ottelua Valioliigassa edelliseltä kahdelta kaudelta.

Mies on myös pelannut jokaisella englannin neljästä korkeimmasta sarjatasosta ja onnistunut maalinteossa niissä kaikissa. Lundstramista löytyykin alempien sarjatasojen tuomaa fyysisyyttä.

Lundstram on alunperin kotoisin samalta alueelta kuin Rangersin valmentaja Steven Gerrard ja mies listasikin Rangersin sivuilla yhdeksi syyksi juuri valmentajan:

”Puhuin valmentajan kanssa, ja olin positiivisesti yllättynyt hänen kunnianhimostaan, visiostaan ja työmoraalistaan. Tunnen myös Glasgowin hyvin ja siellä on oikeita jalkapallofaneja ja haluan olla osa heidän klubiaan”

Mies lisäsi myös, että mahdollisuus pelata Mestarienliigan pelejä ensi kaudella oli suuri motivaattori vaihtaa seuraa juuri Rangersiin.

Suomalaisittain on kuitenkin mielenkiintoista seurata, tarkoittaako tämä, että Glen Kamaraa oltaisiin myymässä eteenpäin. Erinomaisia otteita niin Rangersissa kuin Suomen maajoukkueessa esittänyt suomalainen on nimittäin useamman Valioliigaseuran seurantalistalla. Ainakin suomalaisen palveluksista on kiinnostunut Arsenal ja juuri Valioliigaan takaisin nousseet joukkueet.

Ottaen huomioon, että Lundstram pystyy pelaamaan samanlaisessa roolissa kuin Kamara, tämä siirto saattaakin mahdollistaa Kamaran myynnin isompaan seuraan isolla rahalla. Ainakin Suomen maajoukkueen valmentaja Markku Kanerva on avoimesti toivonut Kamaran siirtoa isompaan seuraan. Rangers tulisikin käärimään todennäköisesti sievoisia voittoja jos he myisivät hyvässä nosteessa olevan suomalaisen nyt, sillä he maksoivat miehestä aikoinaan vain vaatimattomat 50 000 puntaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset