Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Itkuinen Neymar kävi onnittelemassa Messiä Copa America finaalin jälkeen – Argentiinalainen lohdutti pettynyttä brassitähteä

Lionel Messi ja Neymar Jr
AOP

Etelä-Amerikan mestaruus ratkottiin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Brasiliassa, kun Argentiina ja isäntämaa Brasilia kohtasivat toisensa Copa America turnauksen finaalissa.

Finaalissa vastakkain asettuivat entiset joukkuetoverit Lionel Messi sekä Neymar Jr ja kaksikon välille leivottiinkin kiivasta taistelua. Supertähdistä Messi veti ottelussa pidemmän korren ja onnistui johdattamaan joukkueensa kauan odotettuun Copa America mestaruuteen.

Mestaruus on Messille myös henkilökohtaisesti valatava asia, sillä se on argentiinalaisen uran ensimmäinen kansainvälinen mestaruus Argentiinan paidassa.

Tällä kertaa finaalissa pettymään joutui siis Neymar, jonka ensimmäinen Copa America mestaruus antaa vielä odottaa itseään. Messi ja Neymar ovat hyviä ystäviä kentän ulkopuolella ja silminnähden pettynyt Neymar halusikin välittömästi onnitella hyvää ystäväänsä suuren unelman saavuttamisesta.

Loppuvihellyksen jälkeen itkuinen Neymar lähti hakemaan mestaruutta juhlivien argentiinalaisten joukosta Messiä, onnitellakseen tätä.

Neymarin ja Messin välillä nähtiinki ottelun jälkeen hieno hetki, kun pettymyksen itsekin finaalissa useampaan kertaan kokenut Messi, tarjosi Neymarille lohdutuksia finaalitappion jälkeen. Messi lohdutti ystäväänsä pitkään halauksessa ja piti samalla toisella kädellään juhlivat joukkuetoverinsa loitolla Neymarista.

Angel Di Maria iski ottelun voittomaalin ottelun 22. peliminuutilla, eikä Neymarin Brasilia päässyt tämän jälkeen tarpeeksi hyville paikoille iskeäkseen ottelun tasoihin.

Finaalin pettymyksestä huolimatta, Neymar pelasi hienon turnauksen. Paris Saint-Germainin tähti iski turnauksessa kaksi maalia ja antoi kolme maalisyöttöä. Tämä tuskin kuitenkaan paljoa helpottaa Neymarin pettymystä, sillä tähti halusi ehdottomasti päästä mukaan juhlimaan Brasilian kanssa mestaruutta. Kaksi vuotta sitten Brasilia sai Copa America pokaalia nostaa, mutta tuolloin loukkaantunut Neymar joutui mestaruusjuhlia seuraamaan sivusta.

Messiä viisi vuotta nuoremmalle Neymarille tämän vuotinen finaali tuskin jää uran viimeiseksi, joten brasilialaistähti jatkaa mestaruuden tavoittelua. Brasilia ja Neymar pääsevät revanssia hakemaan vuonna 2024, kun Ecuador isännöi seuraavaa Copa America turnausta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut