Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Vanha kaarti vähenee Arsenalissa – seuraavaksi lähtemässä pisimpään palvellut pelaaja

Bellerin toivoo seuranvaihtoa kesällä
AOP

Arsenal on ollut isoissa muutoksen tuulissa jo pidempään, mutta tänä kesänä joukkueen miehistöä ollaan laittamassa uusiksi oikein kunnolla.

Tällä kertaa lähtijäksi arvioidaan Hector Belleriniä, joka olisi valmis siirtymään Inter Milanin palvelukseen ja toivoisi Arsenalin siunaavan hänen lähtönsä. Asiasta raportoi ensimmäisenä italialainen toimittaja Gianluca Di Marzio jonka mukaan Bellerin on viime päivinä käynyt Arsenalin kanssa tapaamisia, missä hän on toivonut pääsevänsä vaihtamaan seuraan.

Vaikka oikea laitapuolustaja on vain 26-vuotias, on hän Arsenalin ykkösmiehistön pisimpään palvellut pelaaja. Mies on pelannut Arsenalin paidassa 239 ottelua siirryttyään Lontooseen Barcelonasta vuonna 2013.

Ja vaikka Bellerin yhä kuuluu Mikael Artetan ykkösmiehistöön aloittaen 24 edelliskauden 38 Valioliiga pelistä, kaipaisi pelaaja nähtävästi uusia haasteita.

Inter Milan  olisi ennen kaikkea todella kiinnostunut tuomaan espanjalaisen lainalla joukkueeseensa. Arsenal taas haluaisi jollain tavalla myös pedata usein loukkaantumisista kärsineen puolustajansa myyntiä. Jääkin nähtäväksi saako Italian mestarit tehtyä tarvittavan hyvän tarjouksen, sillä myös Paris Saint-Germain ja Atletico Madrid olisivat kiinnostuneita Arsenalin laitapuolustajan palveluksista.

Bellerin ei suinkaan ole ainoita lähtijöitä Arsenalista tänä kesänä, vaan lähtijöitä tullaan todennäköisesti näkemään useita. Varsinkin toisen ykkösmiehistöön kuuluvan pelaajan, Granit Xhakan lähtöä pidetään vain ajan kysymyksenä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset