Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Kieran Trippier unelmoi Valioliiga paluusta – riittääkö kellään rahat siirtoon?

Trippier haluaisi siirron Manchester Unitediin
AOP

Englannin maajoukkueen oikea laitapuolustaja Kieran Trippier haluaisi lähteiden mukaan epätoivoisesti palata Valioliigaan.

Todennäköisin ostaja miehelle Valioliigassa olisi Manchester United, joka on jo tehnyt ensimmäisen tarjouksensa Kieran Trippieristä.

Tästä tarjouksesta Atletico Madrid kuitenkin kieltäytyi, ja madridilaiset ilmoittivat haluavansa 35 miljoonaa euroa 30-vuotiaasta. Miehen sopimuksessa on jäljellä vuosi, ja jatkovuoden mahdollisuus. Suuri kysymysmerkki kuitenkin on, löytyykö Manchester Unitedin kirstuista enää tällaisia summia.

Manchester United on nimittäin käyttänyt jo ison osan kesän siirtobudjetistaan, kun seura hankki Jadon Sanchon pitkän siirtosaagan päätteeksi. Nähtävästi neuvottelut Raphael Varanen kanssa ovat niin ikään jo pitkällä. 28-vuotiaasta Real Madrid puolustajasta olisi tarkoitus saada aisapari Harry Maguirelle.

Telegraphin mukaan miehellä olisi isot halut palata Valioliigaan ja hän olisi jo kertonut espanjalaisille halustaan lähteä. Nähtävästi myös muut Valioliigaseurat ovat osoittaneet kiinnostusta puolustajaan. Kuitenkin miehen perhe on Manchester United faneja ja siirto lähelle kotiseutua olisi pelaajalle mieluisin vaihtoehto.

Trippier pelasi äskettäin hyvät EM-kisat, jonka kohokohtiin varmasti kuului syöttö Luke Shawn avausmaaliin finaalissa Italiaa vastaan. Kisoissa Trippier pelasi usein Manchester United miesten Shawn ja Maguiren rinnalla, mikä antaakin takuita siitä, että miesten kemia voisi toimia myös sarjatasolla.

Espanjassa mies on myös pelannut hyvin ottein mistä todisteena La Ligan voitto edellisellä kaudella. Trippier on puolustajaksi erityisen vahva nousemaan mukaan hyökkäyksiin ja taitava vastustajan puolustusten avaamisessa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset