Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähteet: HJK on hankkinut todella laadukkaan vahvistuksen – tulee olemaan iso apu Euroopassa

Tim Sparv siirtyy Helsingin jalkapalloklubiin
AOP

Helsingin jalkapalloklubi on lähteiden mukaan julkistamassa erittäin ison kaappauksen keskiviikon aikana.

HJK:n rivejä tulisi vahvistamaan nimittäin Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen pitkäaikainen kapteeni Tim Sparv. Ikää puolustavalta keskikenttäpelaajalta löytyy 34 vuotta ja vuosien kokemus ulkomaan sarjoista tulee varmasti avittamaan HJK:ta erityisesti Euroopan nurmilla.

HS uutisoi, että miehen sopimus tullaan julkaisemaan illalla HJK-Malmö FF pelin jälkeen.
Sparv oli jo aikaisemmin viestinyt halustaan voittaa Suomen mestaruus, ja mies valitsikin Veikkausliigan, vaikka tarjouksia tuli myös Skotlannista.

Todennäköisesti konkari tulee asteittain siirtymään myös HJK:n akatemian puolelle, aloittaen uransa seuraavan vaiheen valmennuksen parissa.

Tällä kaudella hän tulee kuitenkin ennen kaikkea vahvistamaan HJK:n keskikenttää. Isoihin peleihin tottuneen Sparvin mukana tulee joukkueeseen myös kokemuksen tuomaa varmuutta ja rauhallisuutta isoihin europeleihin.

Vaikka sopimus saataisiinkin aikaan tänään, ei Sparvia tulla vielä näkemään Mestarienliigan toisella karsintakierroksella, kun HJK kohtaa Malmö FF:n keskiviikkona Ruotsissa ja tiistaina Helsingissä. 194-senttinen konkari pitäisi kuitenkin olla käytettävissä seuraavilla europelikierroksilla.

Sparvin ansioluettelosta löytyy 83 A-maaottelua ja kapteeninkin nauhaa hän on kantanut jo neljä vuotta. Ja vaikka keskikentän organisoija on kerennyt pelata monessa liigassa niin Ruotsissa, Saksassa, Kreikassa kuin Hollannissakin, on miehen parhaat vuodet vietetty Tanskan FC Midtjyllandissa.

Kuuden Tanskan vuoden aikana Sparville kertyi kolme sarjamestaruutta ja fanien rakastamaa miestä myös juhlistettiin, kun ura FC Midtjyllandissa tuli loppuunsa.

Nyt Sparvin edessä on mainio mahdollisuus kerätä palkintokaappiinsa vielä ensimmäinen Veikkausliigan mestaruus, sillä HJK johtaa sarjaa 6. pisteen turvin. Jos HJK etenee Mestarienliigan karsintaottelustaan seuraavalle kierrokselle, on vastassa kiven kova Skotlannin mestari Rangers. Tällöin kentillä tulisi vastaan myös maajoukkueesta tuttu Glen Kamara.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset