Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Hollanti ilmoitti uuden valmentajansa – luottaa konkarivalmentajaan Louis van Gaaliin jo kolmannen kerran

Louis van Gaal
AOP

Hollannin maajoukkue on nimennyt Louis van Gaalin uudeksi valmentajakseen. “Uusi” van Gaal ei varsinaisesti kuitenkaan ole, sillä mies on valmentanut Hollannin maajoukkuetta jo kaksi kertaa aiemminkin.

Van Gaal palaa siis Hollannin peräsimeen jo kolmannen kerran. 69-vuotias hollantilaisvalmentaja johdatti maan maajoukkuetta ensimmäisen kerran jo 2000-2001 ja toisen kerran vuosina 2012-2014. Van Gaal korvaa nyt Frank de Boerin Hollannin maajoukkueen peräsimessä sopimuksella, joka kestää ensi vuoden MM-kisojen loppuun saakka. MM-kisat pelataan vuoden 2022 lopulla Qatarissa.

Van Gaal kertoi Hollannin jalkapalloliiton sivuilla olevansa otettu mahdollisuudesta johtaa maajoukkuetta jälleen kerran. ”Hollantilainen jalkapallo on aina ollut lähellä sydäntäni. Kansainvälisen jalkapallon valennus on mielestäni avainasemassa maamme jalkapallon kehittämiseen.”

”Ennen kaikkea, on suuri kunnia saada valmentaa maajoukkuetta.”

Työ maajoukkueen peräsimessä alkaa van Gaalilla välittömästi. MM-kisojen seuraavat karsintapelit odottavat jo kulman takana, joten hommiin on ryhdyttävä ripeästi. Maajoukkuevalmentajan rooli on van Gaalille kuitenkin entuudestaan tuttu ja konkarivalmentaja ryhtyy hommiin innokkaana.

”Seuraaviin karsintaotteluihin ei kovinkaan paljoa aikaa ole ja ne ovat heti ratkaisevia MM-kisoihin karsiutumisen kannalta.”

”Keskittymiseni on siis välittömästi 100-prosenttisesti pelaajissa sekä peleihin asennoitumisessa. Sitähän varten minut on tähän rooliin palkattu.”

Tutun joukkueen johtoon van Gaal palaa innoissaan. Hollantilainen odottaa innokkaana tulevia pelejä. Van Gaalin ja Hollannin selkeänä tavoitteena on MM-kisoihin selviäminen ja sitä kohden joukkue lähtee töitä tekemään.

Hollannin maajoukkueen edellinen valmentaja de Boer jätti joukkueen EM-kisojen valtavan pettymyksen jälkeen. Hollanti kärsi shokkitappion Tsekille turnauksen ensimmäisellä pudotuspelikierroksella.

Van Gaalin ansioluettelo on vaikuttava. Mies johdatti Hollannin maajoukkueen vuoden 2014 MM-kisoissa kolmannelle sijalle. Maajoukkueesta lähdettyään van Gaal siirtyi valmentamaan Manchester Unitedia ennen kuin hänet korvattiin Jose Mourinholla vuonna 2016.

Van Gaal aloitti valmennusmaailman huipulle nousun jo 1990-luvulla voitettuaan Ajaxin kanssa Hollannin Eredivisien mestaruuden kolmesti sekä Mestarien liigan ja UEFA cupin mestaruudet. Kokenut valmentaja on valmentanut myös muun muassa La Ligassa Barcelonaa sekä Bundesliigassa Bayern Münchenia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset