Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2021

Jättiyllätys EM-kisoissa! Mestarisuosikki Hollanti hävisi todelliselle superyllättäjälle Tsekille erikoisten vaiheiden jälkeen

Hollanti - Tsekki, UEFA EURO 2020
AOP

Kisoissa loistavasti pelannut ja kaikki alkulohkon ottelunsa suvereenisti voittanut Hollanti sai vastaansa kisoissa pirteästi esiintyneen Tsekin. Hollanti oli ottelussa suuri ennakkosuosikki ja ottelusta odotettiinkin vauhdikasta ja nopeatempoista kahden hyvävireisen joukkueen kohtaamista.

Ensimmäinen puoliajan alku meni Hollannin pillin mukaan ja se sai järjestettyä useita hyviä tilanteita Tsekin maalille, mutta maalia se ei saanut aikaan. Hollannin paine tuotti Tsekille vaikeuksia ensimmäisen kahdenkymmenen minuutin aikana, mutta sitten Tsekki pääsi paremmin ja paremmin peliin mukaan ja ottelun kulku tasottui huomattavasti.

Toinen puoliaika alkoi jälleen Hollannin painostuksella ja Hollanti saikin huippupaikan, kun näissä kisoissa loistavasti Hollannin hyökkäyksessä esiintynyt Memphis Depay pelasi Donyel Malenin läpi. Malen ei kuitenkaan onnistunut ohittamaan loistavasti vastaantullutta tsekkivahti Tomas Vaclikia. Vain hetki Hollannin huippupaikasta, Hollannin toppari Matthijs De Ligt katseli punaista käsivirheen johdosta, jonka erotuomari Sergey Karajev kävi tarkistamassa VARista 55. peliminuutin kohdalla.

Tsekin peli sai uuden vaihteen miesylivoimasta ja hetkeä myöhemmin VARista tarkasteltiin, että pelasiko loistavat kisan tähän mennessä pelannut Denzel Dumfries palloa kädellään. VAR piti tuomion ennallaan ja peli jatkui. 68. peliminuutin kohdalla Tsekin peli tuotti tulosta, kun Tomas Holes puski Tsekin 0-1 johtoon vapaapotkun jälkeen.

80. peliminuutilla Tsekki osui toistamiseen, kun Tomas Holes pudotti toiseen aaltoon kisoissa jo neljännen maalinsa tehneelle Patrick Schickille, joka viimeisteli ohi Maarten Stekelenburgin.

Enempää maaleja ottelussa ei enää nähty ja pelin tempo laski huomattavasti Tsekin 2-0 maalin jälkeen. Seuraavassa ottelussaan Tsekki kohtaa eilen Walesin voittaneen Tanskan mielenkiintoisessa välieräottelussa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2021