Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

AC Milan joutuu aloittamaan kautensa ilman Zlatan Ibrahimovicia – Ruotsalaisen kuntoutuminen venyy

Zlatan Ibrahimovic
AOP

Ruotsalaisen jalkapallon suurimman tähden Zlatan Ibrahimovicin kauden aloitus lykkääntyy viivästyneen kuntoutumisen takia. Lokakuussa 40-vuotta täyttävä tähti pelaa tällä hetkellä Italian pääsarjassa AC Milanin riveissä.

Ibrahimovic loukkaantui toukokuussa ja on ollut poissa pelikentiltä siitä lähtien. Miehen viimeiseksi otteluksi jäi Milanin 3-0 voitto Juventuksesta toukokuun alussa.

Ruotsalaisen polvi leikattiin kesäkuussa ja mies joutui näin jättämään myös kesän EM-kisat välistä. Polven kuntoutus ei ole vielä Football Italian mukaan siinä pisteessä, että Ibrahimovic olisi Milanin Serie A:n avauksessa pelikunnossa. Milani avaa kautensa elokuun 23. päivä Sampdoriaa vastaan.

Kauden ensimmäinen pelikierros jää siis ainakin Ibrahimovicilla välistä. Kauden toiseenkaan otteluun Cagliaria vastaan San Sirossa Zlatanin osallistuminen ei ole vielä varmaa.

AC Milanin valmentaja Stefano Pioli on tilanteeseen kuitenkin jo varautunut ja hankkinut joukkueen hyökkäyspäähän vahvistusta. Ranskalainen Olivier Giroud saapui vahvistamaan joukkueen hyökkäyspäätä Chelseasta kesän alussa. Mies saakin varmasti ottaa isoa roolia heti kauden alussa, kun joukkueen hyökkäyksen tähti Ibrahimovic ei pelaamaan pysty.

Nähtäväksi jää, kumpaa hyökkääjää Pioli suosii avauskokoonpanossaan sitten, kun Ibrahimovic on pelikuntoon palautunut.

Ruotsalainen julkaisi itse twitter-tilillään viestin, jossa vihjasi paluustaan. ”I’m coming for you”, eli ”olen tulossa”. Lähes 40-vuotias Ibrahimovic ei siis ole varmastikaan vielä loukkaantumisen myötä valmis ripustamaan nappulatossujaan naulaan.

Mikäli julkaisu ei näy, näet sen täältä.

Ibrahimovic oli ulkona yhteensä 28 ottelusta loukkaantumisten vuoksi viime kaudella. Kun Milanilla on edessään ensi kaudella myös Mestarien liigan otteluita ensimmäistä kertaa seitsemään vuoteen, on Giroudin liittyminen joukkueeseen varmasti fiksu päätös. Mikäli ruotsalaisen tulevakin kausi on rikkonainen, löytyy Piolilla muita vaihtoehtoja kärkeen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A