Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Hankkiiko AS Roma toisenkin pelaajan Chelseasta? – Mourinho koittaa havitella tuttua miestä joukkueeseensa

Ruben Loftus-Cheek
AOP

AS Roman päävalmentajan José Mourinhon kerrotaan olevan kiinnostunut Chelsean keskikenttäpelaajasta Ruben Loftus-Cheekistä.

Roma hankki viime viikolla Loftus-Cheekin entisen joukkuekaverin Lontoosta, kun Tammy Abraham siirtyi Mourinhon alaisuuteen. Abraham on tehnyt välittömästi vaikutuksen uuden joukkueensa kannattajiin, hänen annettuaan kaksi maalisyöttöä Roman kaataessa Fiorentinan lukemin 3-1.

Tällä hetkellä näyttää siltä, että Abraham ei ole välttämättä ainoa pelaaja, joka siirtyy Chelseasta Romaan tämän siirtoikkunan aikana. Mourinhon kerrotaan olevan erittäin kiinnostunut Loftus-Cheekistä, valmennettuaan tätä toisen Chelsea-pestinsä aikana.

Roman uutisoidaan virittelevän lainasopimustarjousta englantilaisesta, mutta Chelsean kerrotaan olevan pysyvän siirron kannalla. Lontoolaiset ovat kuitenkin luultavasti valmiita luopumaan miehestä, jos lainasopimukseen sisältyy pakollinen osto-optio.

Roman on raportoitu jo jättäneen tarjouksen Loftus-Cheekistä, mutta seuran täytyy kiirehtiä jos se haluaa saada miehen riveihinsä vielä tämän siirtoikkunan aikana.

Englantilainen vietti viime kauden lainalla Fulhamissa, jossa pelasi yhteensä 32 ottelua, tehden yhden maalin. Miehen kannalta pysyvä siirto olisi uutta laina-jaksoa parempi vaihtoehto, jotta hän voisi saada uransa takaisin raiteilleen.

Loftus-Cheek on Chelsean oma kasvatti, jolle asetettiin suuret odotukset hänen noustessaan seuran edustusjoukkueeseen vuonna 2014. Kymmenen kertaa Englannin maajoukkueessa esiintynyt mies on kuitenkin jäänyt Bluesissa vähälle vastuulle.

Jos Loftus-Cheek lähetetään kolmannen kerran urallaan lainalle, on se luultavasti parempi vaihtoehto, kuin istua Chelsean penkillä tai katsomossa. Pysyvä siirto olisi kuitenkin miehen kannalta se paras ratkaisu.

Lähde: TEAMtalk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset