Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

PSG valmis pelaamaan upporikasta ja rutiköyhää Mbappèn siirrolla

Kylian Mbappe
AOP

Ligue 1 seura Paris Saint-Germain on valmis pelaamaan upporikasta ja rutiköyhää joukkueensa nuoren supertähden Kylian Mbappèn siirrolla. Seura on nyt lyönyt pöytään summan, millä se olisi ranskalaisen valmis myymään vielä kesän siirtoikkunan aikaan. Toteutuessaan summa olisi jalkapallon siirtohistorian suurin, mutta vaarana on myös, että seura jää täysin tyhjin käsin.

PSG on muun muassa uutissivusto DailyMailin mukaan iskenyt ranskalaiselle noin 199 miljoonan euron hintalapun.

Kiinnostusta ranskalaiseen on kuulunut Valioliigastakin, mutta tällä hetkellä miehen todennäköisin ostajaehdokas on Real Madrid. Espanjalaisseuran tiedetään tehneen Mbappèsta siirtoikkunan päätavoitteensa ja los blancosin onkin kerrottu tehneen miehestä jo tarjouksenkin PSG:lle

Viimeisimpänä Real Madridin on kerrottu tarjonneen PSG:lle 160 miljoonan euron sopimusta, mutta pariisilaisjättiläiselle tämä summa ei riitä. Seura olisi valmis Mbappèn myymään, mikäli madridilaisseura olisi valmis nostamaan tarjoustaan vielä lähes 40 miljoonalla eurolla.

PSG on pyrkinyt solmimaan tähtensä kanssa jatkosopimusta jo pidemmän aikaa, mutta yhteisymmärrykseen ei olla toistaiseksi vielä päästy. Seuran viimeisin tarjous viiden vuoden jatkosopimuksesta ja tuntuvasta palkankorotuksesta ei Mbappèlle kelvannut.

DailyMailin mukaan pariisilaisseura olisi kuitenkin edelleen toiveikas, että jatkosopimus saataisiin vielä solmittua. Seura pelaa tällä hetkellä kuitenkin melko suurella riskillä, sillä vaarana on, että se jää vielä tyhjin käsin.

Mbappèn sopimus PSG:ssä kestää ensi kesään saakka, eli mikäli jatkosopimusta tai myyntiä ei enää siirtoikkunan aikaan tapahdu, jatkaisi ranskalainen seurassa ainakin vielä yhden vuoden. Ilman jatkosopimusta PSG joutuisi kuitenkin päästämään miehen ensi kesänä menemään ilmaiseksi, mitä se ei varmasti halua.

Mikäli seura kuitenkin ryhtyy turhan ahneeksi siirtosumman kanssa, voi olla että Real Madrid nostaa vielä kätensä pystyyn ja PSG menettäisi mahdollisuuden miljoonien eurojen siirtosummaan.

Real Madrid ei ole suuria hankintoja hetkeen tehnyt, joten se saattaa vielä yllättää ja nostaa tarjoustaan Mbappesta. Real on myös tehnyt hyvin voittoa myymällä Martin Ødegaardin Arsenaliin ja Raphaël Varanen Manchester Unitediin yhteensä noin 84 miljoonalla eurolla, joten varaa PSG:n pyytämään hurjaan siirtosummaan mahdollisesti seuralla olisi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset