Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Eden Hazard valmis taistelemaan paikastaan Real Madridissa

Eden Hazard
AOP

Siirtospekulaatioiden kohteena ollut Eden Hazard on valmis taistelemaan paikastaan Real Madridin miehistössä.

Belgian ja Real Madrdin tähden Eden Hazardin kurssi on viime kausina ollut laskeva – useat loukkaantumiset ja katkonaiset kaudet ovat vaivanneet miestä ja niiden myötä belgialaisen paikka Real Madridissa on myös joutunut tarkastelun alle.

Real Madrid on pyöritellyt ilmassa ajatusta miehen myymisestä jo pidemmän aikaa. Viimeisimpänä seura oli valmis tarjoamaan miehen Juventukselle vapauttaakseen tilaa ja varoja PSG:n Kylian Mbappen siirtoa varten.

Mbappe jäi siirtoikkunan aikaan haaveeksi ja sitä myötä Hazard los blancosin riveihin. Belgialainen haluaa nyt päättäväisesti taistella paikastaan joukkueessa ja osoittaa seuralle arvonsa.

”Allekirjoitin Realin kanssa viiden vuoden sopimuksen – kaksi ensimmäistä kauttani täällä ovat olleet haastavia, eivätkä loukkaantumiset ole auttaneet tilannetta. Mutta minulla on vielä kolme kautta aikaa osoittaa arvoni”, Hazard kommentoi belgialaiselle uutissivusto HLN:lle.

”Toivottavasti se onnistuu. Toivottavasti herään eräs päivä aamulla ja tunnen oloni hyväksi harjoituskentällä. Odotan hetkeäni, että voin osoittaa kykyni jälleen.”

Hazard saapui Madridiin vuonna 2019 suurten odotusten saattelemana Chelseasta. Lontoossa ura oli nousukiidossa ja Real maksoikin hehkutetusta belgialaisesta noin 100 miljoonaa euroa. Loukkaantumiskierre alkoi kuitenkin nopeasti Madridiin saapumisen jälkeen, eikä Hazard ole kunnolla Realissa päässyt vielä esiintymään.

”Seura on käyttänyt minuun paljon rahaa ja haluan antaa jotain takaisin.”

”Ihmiset luulevat, että olen aina loukkaantuneena. Se on totta, mutta jos katsoo koko 10 vuotista uraani, ei ole ketään, joka olisi pelannut yhtä paljon otteluita kuin minä.”

Hazard kertoikin olevansa nyt paremmassa kunnossa. Täysin 100 prosenttisessa kunnossa mies ei vielä ole, mutta sitä kohden työskennellään.

”Teen paljon töitä päivittäin fysioterapeutin kanssa. Kauden alusta olemme tehneet paljon hyvää työtä.”

”Tällä hetkellä kuntoutus sujuu hyvin ja tunnen oloni hyväksi. En ole vielä täysin 100 prosenttisessa kunnossa, mutta toivottavasti tilanne jatkuu tällaisena.”

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga