Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Manchester United-faneille loistouutisia – Ronaldon odotettu paluu Old Traffordille nähdään varmasti lauantaina

Cristiano Ronaldo paluu
AOP

Manchester United-manageri Ole Gunnar Solskjær vahvisti perjantain lehdistötilaisuudessa, että tulevana lauantaina nähdään varmasti Cristiano Ronaldon toinen debyytti United-paidassa.

Manchester United kohtaa lauantaina Valioliigassa Newcastlen ja joukkueen manageri Ole Gunnar Solskjær vahvisti viimein kesän shokkisiirron Cristiano Ronaldon aseman lauantain ottelussa. Norjalaismanageri vahvisti, että portugalilainen tullaan varmasti näkemään lauantaina kentällä.

”Hänet tullaan varmasti näkemään kentällä jossain vaiheessa ottelua lauantaina”, manageri vahvisti lehdistötilaisuudessa Independentin mukaan.

36-vuotias Ronaldo siirtyi yllättäen kesän siirtoikkunan viime hetkillä Juventuksesta takaisin vanhaan seuraansa Manchester Unitediin ja miehen toista debyyttiä red devils-paidassa on odotettu siitä lähtien.

Ronaldo kommentoi tällä viikolla myös itse seuran haastattelussa tulevaisuuden suunnitelmiaan seuran varalle. Portugalilainen kertoi suunnitelmistaan jatkaa Unitedissa mahdollisesti seuraavat ”kolme tai neljä vuotta”.

Solskjærin mukaan Ronaldo on Manchesteriin saapumisensa jälkeen päässyt hyvin joukkueen vauhtiin mukaan.

”Hän on ollut erittäin hyvä. Olemme tietysti seuranneet hänen uraansa etäältä sen jälkeen kun hän lähti täältä ja uskon, että kaikki ovat erittäin iloisia, että hän on palannut takaisin.”

Solskjær ja Ronaldo pelasivat United-paidassa yhtäaikaa hetken, kun Ronaldo pelasi ensimmäistä kertaa nuorena pelaajana Manchesterissa.

”Hän voi tietenkin puhua myös itsensä puolesta, mutta hän vaikuttaa myös onnelliselta.”

”Tunnelma on ollut erittäin hyvä ja hän on työskennellyt hyvin ja odotamme kaikki innolla lauantaita.”

Manchester United isännöi Newcastlea lauanttaina Old Traffordilla. Ottelu pyörähtää käyntiin neljältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga