Seuraa meitä:

Valioliiga

Wolves metsästää lauantaina avauspisteitään Valioliigassa – kokoonpanoon positiivinen uutinen

Raul Jimenez
AOP

Wolverhampton Wanderers matkaa Watfordin vieraaksi lauantaina, kun Valioliiga palaa pieneltä kansainvälisesltä pelitauolta.

Molemmat joukkueet lähtivät kansainväliselle tauolle tappiolla, joten molemmilla on tavoitteena kääntää kurssi lauantaina voitokkaaksi. Watford voitti kauden avausottelunsa Aston Villaa vastaan, mutta on sen jälkeen kärsinyt tappiot Brightonille sekä Tottenhamille.

Wolvesilla puolestaan on vielä pistesaldo tämän kauden osalta avaamatta. Sen alkukausi ei toki helpoimmasta päästä ole ollut – vastassa on ollut Leicester City, Tottenham ja viimeisimpänä Manchester United. Manageri Bruno Lagen miehistö on kovista vastustajista huolimatta esiintynyt kaikissa otteluissa hyvin. Kaikki kolme ottelua päättyivät niukkaan 1-0 tappioon, mutta ottelut olisivat voineet kääntyä toisinkin päin.

Erityisesti Manchester Unitedia vastaan Wolves sai luotua lukuisia hyviä paikkoja – maalinteko kuitenkin takkusi Lagen miehistöllä. Selvää on, että mikäli joukkue mielii Watfordia vastaan pisteitä napata, tullee sen löytää keinot maalipaikkojen viimeistelyyn.

Hyvä uutinen Wolvesille on, että se näyttäisi saavan tähtihyökkääjänsä Raúl Jiménezin muista Valioliigaseuroista poiketen kokoonpanoonsa viikonloppuna. Useat etelä-amerikkalaiset pelaajat ovat joutuneet viiden päivän pelikieltoon, kun Etelä-Amerikan jalkapalloliitot vetosivat FIFAan ja lätkäisivät pelaajillee pelikieltoja, sillä heitä ei päästetty liigajoukkueiden toimesta maiden MM-karsintoihin koronarajoitusten takia.

Wolves näyttäisi kuitenkin päässeen sopimukseen Meksikon jalkapalloliiton kanssa Jiménezin tilanteesta ja meksikolainen näyttäisi saavan luvan pelata, vaikka ei maajoukkukomennukselle päässytkään lähtemään.

”Kaikki ymmärtävät, että tämä on haastava hetki, mutta molempien joukkueiden parhaiden pelaajien tulisi olla kentällä. Me olemme luonnollisesti todella iloisia saadessamme tiedon, että Jiménez saa pelata ja olemme päätöksestä Meksikolle kiitollisia”, manageri Lage sanoi lehdistötilaisuudessa perjantaina SportMolen mukaan.

Lage on joukkueensa esityksiin ollut tyytyväinen, eikä olisi ihme, mikäli kentällä nähdään lauantaina pitkälti sama kokoonpano kuin sen viimeisimmässä ottelussa Manchester Unitedia vastaan.

Lage kommentoi myös tiivistä aikataulua kansainvälisen tauon jälkeen hieman kriittisesti. ”Tämä kansainvälinen tauko on erilainen kuin muut, sillä tavallisesti meillä on enemmän aikaa harjoitella – vähintään viikko ennen peliä, mutta tällä kertaa meillä ei ollut aikaa laisinkaan.”

Joukkueiden välisistä kuudesta viimeisestä kohtaamisesta Watford on hävinnyt vain kaksi. Kun se viimeksi isännöi Wolvesia Vicarage Roadilla vuoden 2020 tammikuussa, voitti se ottelun lukemin 2-1.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Valioliiga