Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2022

MM-karsintaflopilla tyly lopputulos – Kolumbia pistää valmennuspalikat uusiksi

Reinaldo Rueda entinen päävalmentaja Kolumbia
AOP

Kolumbian miesten jalkapallomaajoukkue floppasi surkeasti Bahrainin vuoden 2022 MM-kisojen Etelä-Amerikan karsinnoissa ja jäi karsintalohkon kuudenneksi. Tämä tarkoitti sitä, että huippumaa jäi arvokisoista rannalle ruikuttamaan.

Kolumbian karsinnat Bahrainin vuoden 2022 MM-kisoihin sujuivat mollivoittoisesti. Maa ei kerännyt 18 ottelussa kuin 23 pistettä ja jäi karsintalohkon kuudenneksi Brasilian, Argentiinan, Uruguayn, Ecuadorin ja Perun taakse. Matkaa jatkokarsintoihin jäi yksi piste ja suoraan kisapaikkaan kolme pistettä.

MM-kisoista karsiutuiminen oli viimeinen pisara Kolumbian jalkapalloliitolle. Liitto tiedotti tiistaina päättäneensä irtisanoa maajoukkueen päävalmentajan Reinaldo Ruedan sopimuksen.

– Kolumbian jalkapalloliiton Toimeenpaneva komitea sopi tänään pidetyssä varsinaisessa kokouksessaan professori Ruedan kanssa hänen erottamisestaan ​​Kolumbian miesten aikuisten maajoukkueen teknisen johtajan tehtävästä sekä hänen valmennushenkilöstönsä, liitto kertoi tiedotteessaan.

Tiedotteessa kiitettiin perinteiseen tapaan Ruedaa menneistä, mutta se ei jättänyt myöskään epäilystä pettymyksestä.

– Tässä mielessä ilmaisemme professori Ruedalle ja hänen yhteistyökumppaneilleen vilpittömät menestyksen toiveemme heidän tulevassa työssään ja heidän henkilökohtaisissa projekteissaan, mutta emme ilman, että ilmaisemme ensin kiitoksemme heidän omistautumisestaan ​​ja työstään.

Kolumbia aloittaa uuden päävalmentajan haun välittömästi.

– Toimeenpaneva komitea analysoi ja arvioi olemassa olevia tai mahdollisesti olemassa olevia vaihtoehtoja määrittääkseen, kenen tulisi ottaa lähitulevaisuudessa Kolumbian miesten maajoukkueemme tekninen johto.

Rueda ehti valmentaa Kolumbiaa tammikuusta 2021. Mediatietojen mukaan joukkueen sisäinen ilmapiiri oli surkea ja peliesitykset kuvastivat sitä. Karsintapettymykseen kariutui myös monen supertähden, muun muassa James Rodríguezin ja Radamel Falcaon, todennäköisesti viimeinen mahdollisuus pelata MM-kisoissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022