Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2022

Lionel Messi kommentoi MM-loppuottelun tapahtumia: “Täysin käsittämätöntä”

Lionel Messi ja Kylian Mbappe
AOP

PSG:n tähtikaksikko Lionel Messi ja Kylian Mbappe kohtasivat toisensa Qatarin MM-turnauksen finaalissa. Messi ottaa ensimmäistä kertaa pelitapahtumiin kantaa ja kertoo mielipiteensä Mbappen edesottamuksista loppuottelussa.

Kuten hyvin tiedetään Qatarin MM-kisojen finaali pelattiin Argentiinan ja Ranskan välillä. Ikimuistoinen ottelu päättyi vasta rangaistuslaukauskilpailun jälkeen eteläamerikkalaisten juhliin.

Vastakkain pelissä olivat Paris Saint-Germainia edustavat Lionel Messi ja Kylian Mbappe. Messi osui ottelussa kahdesti ja Mbappe iski puolestaan hattutempun, jonka lisäksi molemmat onnistuivat pilkuilta.

Argentiinalaistähti kommentoi MM-loppuottelua medialle.

– Kyseessä oli todella henkeäsalpaava loppuottelu ja oli täysin käsittämätöntä miten kaikki päättyi. Kylian teki kolme ilmiömäistä maalia! On hullua, ettei hän senkään jälkeen päässyt juhlimaan maailmanmestaruutta.

– Hän on kuitenkin voittanut MM-kultaa aiemmin (2018), joten hän tietää, miltä se tuntuu. Joka tapauksessa kyseessä oli uskomaton loppuottelu koko jalkapalloilevalle maailmalle.

– On todella hienoa voida pelata nyt Mbappen kanssa samassa joukkueessa. Toivon, että voimme saavuttaa yhdessä hienoja asioita täällä Pariisissa.

PSG:llä on tänään todella kova testi edessään Mestarien liigassa, kun joukkue matkaa Bayern Münchenin vieraaksi. Ranskalaiset hävisivät avausosan kotonaan lukemin 0-1.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta MM-kisat 2022