Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Eurooppa-liiga

HJK:n iso päivä – Espanjan suurseura esittäytyy Helsingissä!

HJK:n lainamies Malik Abubakari.
AOP

Suomen kotimaisen Veikkausliigan voitosta tiukasti taisteleva Helsingin Jalkapalloklubi aloittaa Eurooppa liigan lohkovaiheen torstaina Töölössä. HJK:n lohkovaiheen avausottelussa vastaan asettuu ei enempää tai vähempää kuin Espanjassa huippuseuraksi noussut Real Betis. Ottelu käynnistyy 19.45 Bolt Arenalla.

HJK:lla on luvassa mielenkiintoinen Eurooppa liigan lohkovaihe. Joukkue kohtaa Eurooppa liigassa Espanjan Real Betisin, Italian suurseura AS Roman ja Bulgarian Mestarien liiga -kävijän Ludogoretskin. Näistä vastustajista Ludogoretsk oli HJK:n tavoin mukana Mestarien liigan karsinnoissa, mutta Real Betis ja AS Roma selvittivät tiensä suoraan Eurooppa liigan lohkovaiheeseen viime kauden sijoituksien perusteella. Italiasta ja Espanjasta sijoille 5-6 yltäneet joukkueet marssivat Eurooppa liigaan, mutta tällä kaudella vain viidennet pääsevät Eurooppa liigaan mukaan.

HJK johtaa ennen ensimmäistä alkulohkovaiheen ottelua Veikkausliigaa yhden pisteen erolla ennen Kuopion Palloseuraa. HJK:lla on jäljellä vielä yksi ottelu varsinaista sarjaa, kun FC Honka pelaa kotonaan HJK:ta vastaan. Tämän jälkeen alkaa viiden ottelun mittainen jatkosarja kuuden parhaan joukkueen kesken. Toni Koskelan valmentamalla joukkueella on pieni materiaalitasoitus, kun HJK lähtee Eurooppaan. Organisaation siirtomarkkinoissa mittaamalla arvokkain pelaaja on 22-vuotias Ghanan Malik Abubakari, joka on pelannut Veikkausliigassa kuusi ottelua tällä kaudella ja tehnyt yhden maalin.

Abubakari pelaa vuoden loppuun lainalla Helsingissä Allsvenskanin Malmö FF:stä. Abubakari teki HJK:n kannalta ison maalin Silkeborgia vastaan Eurooppa liigan karsintavaiheen viimeisessä ottelussa, kun HJK haki vieraista 1-1 -tasapelin.

Real Betis on Manuel Pellegrinin alaisuudessa aloittanut La Liga -kauden erinomaisesti. Neljän ottelun jälkeen joukkueella on tilillään kolme voittoa ja vain yksi tappio. Tappio tuli viikonloppuna Real Madridin vieraana 2-1 -lukemin. Betisin paras maalintekijä on alkukaudesta ollut Espanjan 29-vuotias keskushyökkääjä Borja Iglesias, joka on iskenyt neljään peliin neljä maalia. La Ligan maalipörssiä johtaa Celta Vigon Iago Aspas viidellä osumallaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Eurooppa-liiga