Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Eurooppa-liiga

Real Betis käytti paikkansa – HJK:lle luu käteen

Real Betisin William Jose iski kaksi maalia HJK:n verkkoon.
AOP

Helsingin Jalkapalloklubi aloitti vahvasti Eurooppa liigan lohkovaiheen, mutta joukkueelle jäi luu kuitenkin käteen Bolt Arenalla. Bolt Arenalla vieraillut Espanjan suurseura Real Betis oli Veikkausliigaa johtavaa HJK:ta vahvempi, kun sama mies onnistui vierailta kahdesti. HJK kuitenkin osoitti, että etenkin kotona tekonurmella joukkue voi pelata vahvasti koviakin joukkueita vastaan.

Toni Koskelan valmentama HJK pelasi vahvan ottelun kotonaan Espanjan kovaa Real Betisiä vastaan, mutta taipui lopulta 2-0 -lukemin. Manuel Pellegrinin valmentaman joukkueen kummastakin maalista vastasi William Jose. Jose iski ottelun avausmaalin ensimmäisen jakson lisäajalla, kun VAR-tarkastuksen jälkeen vieraille tuomittiin rangaistuspotku. Brasilialaiskärki osui toistamiseen reilun tunnin pelin jälkeen, kun hyökkääjä sijoitti pallon ohi Conor Hazardin.

HJK onnistui kertaalleen maalinteossa ottelussa, kun Ghanan lainamies Malik Abubakari onnistui tekemään maalin Claudio Bravon selän taakse, mutta tilannetta edelsi niukka paitsio.

– Emme pelanneet kovin hyvin avausjaksolla, mutta toisella pelasimme paremmin ja olen kokonaisuudessaan tyytyväinen niin peliin kuin tulokseenkin. Oli tärkeä saada heti Eurooppa liigan alussa vieraskentältä kolme pistettä, kommentoi Betisin kokenut manageri Pellegrini ottelun jälkeen.

HJK jatkaa kauttaan viikonloppuna FC Hongan vieraana ja kohtaa AS Roman ensi viikolla Eurooppa liigassa vieraissa. Real Betis pelaa La Ligassa viikonloppuna kauden viidennen ottelun ja tavoittelee jo neljättä voittoaan. Betis kohtaa kotinurmellaan Villarrealin. Real Betis pelaa ensi torstaina kotiottelun Eurooppa liigassa Ludogoretskia vastaan, joka venyi kotonaan AS Romaa vastaan 1-1 -tasapeliin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Eurooppa-liiga