Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Eurooppa-liiga

Manchester United tänään pakkovoiton edessä – “Mielestäni tämä on hieno kilpailu”

David de Gea
AOP

Manchester United jatkaa Eurooppa-liiga taivaltaan tänään kun vastaan asettuu moldovalainen Sheriff Tiraspol. Kilpailun kahdesti uransa aikana voittanut Unitedin maalivahti David de Gea kertoo mielipiteensä turnauksen tärkeydestä.

Manchester Unitedilla on tänään eksoottinen haaste edessään, kun joukkue kohtaa Moldovassa paikallisen Sheriff Tiraspolin. ManU lähtee kamppailuun valtavana ennakkosuosikkina siitäkin huolimatta, että Sheriff on pystynyt viime vuosien aikana horjuttamaan isompiaan.

United hävisi ensimmäisen Eurooppa-liigan lohkovaiheen ottelunsa Real Sociedadille, joten tänään pisteitä on tultava, jos Red Devils mielii haaveilla menestyksestä maanosan kakkoskilpailussa. Joukkueen maalivahti David de Gea kertoo kilpailun merkityksestä itselleen. Espanjalaiskassari on nostanut kyseistä pystiä kahdesti uransa aikana.

– Mielestäni tämä on hieno kilpailu. Aiomme tehdä kaikkemme taistellaksemme voitosta. Ollakseni rehellinen, minulla on upeita muistoja tästä turnauksesta. Meillä on kuitenkin iso kamppailu edessämme Sheriffiä vastaan.

– Hävisimme ensimmäisen lohkovaiheen ottelumme, joten meidän täytyy voittaa tämä peli vaikeaa vastustajaa vastaan. Tämä on mahtava kilpailu. Toivottavasti pystymme tarjoamaan paikan päällä sekä kotona ottelua seuraaville kannattajille hienon näytöksen. Olemme kiitollisia saadessamme olla täällä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Eurooppa-liiga