Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Nations League

Kylian Mbappe roolistaan maajoukkueessa: “Täällä minulla on enemmän vapauksia”

Kylian Mbappe
AOP

Kylian Mbappen ympärillä on kuohunut jo pidemmän aikaa. Nuori hyökkääjä oli lähellä siirtyä Real Madridiin, mutta lopulta mies päätti kuitenkin tehdä jatkosopimuksen Paris Saint-Germainin kanssa. Vaikka peli kulkee draamalta ei olla vältytty. Nuorukainen kertoo tuntevansa olonsa vapaammaksi Ranskan maajoukkueessa kuin PSG:ssä.

Ranska otti Itävallasta 2-0 voiton Kansojen liigan A-lohkon ottelussa torstaina. Ottelu oli odotetun kaavan mukaisesti selkeää Les Bleusin hallintaa, eikä vierasjoukkue Itävallalla ollut juurikaan palaa.

Kotijoukkueen avausmaalin tenhyt Kylian Mbappe oli ottelun jälkeen juttutuulella. Nuorukainen kertoi tuntevansa olonsa vapaammaksi maajoukkueen mukana, kuin PSG:n.

– Pelaan erilaisessa roolissa maajoukkueessa. Seurajoukkueessa minulta vaaditaan erilaisia asioita. Täällä minulla on enemmän vapauksia. Valmentaja tietää, että meillä on kärjessä ‘Olive’ (Olivier Giroud), joka pystyy suojaamaan palloa ja sitoo puolustajia itseensä. Minulle jää enemmän aikaa valita tyhjiä juoksulinjoja, jonne hän voi pelata palloa.

– Pariisissa en voi pelata näin. Minun pitää pelata enemmän pivotin roolissa ja jakaa palloa muille.

Ranskan seuraava ottelu on luvassa sunnuntaina Tanskaa vastaan. Voitolla Les Bleus välttää B-liigaan tippumisen.

Lähde: The News International

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Nations League