Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Nations League

Espanja kaatoi Italian ja eteni Kansojen liigan finaaliin: Juve-puolustaja antisankarina: “En ole koskaan piileskellyt vastuulta”

Leonardo Bonucci
AOP

Espanja ja Italia ottivat mittaa Kansojen liigan välierässä. Luis de la Fuenten valmentama punapaitainen Espanja osoittautui vahvemmaksi ja nappasi finaalipaikan 2-1 lukemien myötä. Italian toppari, Leonardo Bonucci ei painanut tappiosta huolimatta päätä pensaaseen.

Hallitseva Euroopan mestari Italia aloitti Espanjaa vastaan pelatun ottelun todella kohmeisesti. Pallo oli Azzurrin verkossa vain kolmen minuutin jälkeen, kun Yeremi Pino käytti hyväkseen Leonardo Bonuccin käsittämättömän nukahduksen.

Italia tuli tasoihin Ciro Immobilen rangaistuspotkumaalilla, mutta Espanja otti voiton Joselun viime hetken maalin myötä. Karmaisevan virheen avausmaalissa tehnyt Bonucci kehui tappiosta huolimatta joukkueensa suoritusta.

– Emme mielestäni aloittaneet huonosti. Pystyimme rakentamaan peliä alhaalta ja loimme alussa hyviä hyökkäyksiä. Davide Frattesin maali oli muutaman sentin verran paitsio ja Joselun osuma taas ei. Ottelu ratkesi pieniin yksityiskohtiin.

Bonuccilta kysyttiin myös pelin avausmaaliin johtaneesta tilanteesta.

– Rehellisesti sanottuna olen raivoissani. En ole koskaan piileskellyt vastuulta. Se oli virhe, joka johtui valmentajan toiveesta pelata alhaalta käsin. Espanjan korkea prässi toimi hyvin, emmekä pystyneet murtamaan sitä syötöillämme.

Lähde: Football-Italia

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Nations League