Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

MM-kisat 2022

Lähde: Paul Pogba ulkona Ranskan MM-ryhmästä

Paul Pogba
AOP

Kuten mediassa on laajalti uutisoitu loukkaantumisherkkä Paul Pogba kärsi hiljattain jälleen uuden vamman. Ranskan kannattajien pahimmat pelot näyttävät osuneen oikeaan, sillä miehen agentin Rafaela Pimentan mukaan häntä ei tulla näkemään Qatarin MM-kisoissa.

Paul Pogban agentti Rafaela Pimenta vahvistaa, että ranskalainen jättää tulevat Qatarin MM-kisat väliin saatuaan reisivamman harjoituksissa.

Keskikenttäpelaaja yritti tehdä paluuta polvivammasta, joka oli asettanut hänen osallistumisensa alun perinkin kyseenalaiseksi. Uusi vamma kuitenkin vesitti vuoden 2018 maailmanmestarin toiveet lopullisesti.

Pimenta kommentoi pelaajan tilannetta seuraavasti:

– Paul haluaisi palata pelikentille mahdollisimman nopeasti, mutta hänen on pysyttävä kärsivällisenä ja tehtävä kovasti töitä näinä vaikeina aikoina. Hän tulee tekemään parhaansa palatakseen kentälle fanien ja joukkueen eteen mahdollisimman pian.

Pogban poisjäänti on luonnollisesti kova isku Ranskan maajoukkueelle. Vaikka seurajoukkuetasolla homma onkin tökkinyt, tuittupäinen taiteilijasielu on ollut parhaimmillaan pelatessaan Les Bleusin paidassa.

Vapaampi rooli on antanut Pogballe mahdollisuuden keskittyä enemmän hyökkäyspelaamiseen, kun vierellä on luutinut Chelsean N’Golo Kante.

Myös Bluesin mies on tällä hetkellä loukkaantuneena, joten Didier Deschamps tulee todennäköisesti luottamaan Aurelien Tchouameniin ja Eduardo Camavingaan keskikentän keskustassa.

Lähde: Goal

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta MM-kisat 2022