Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2022

Ennakko: E-lohkossa riittää jännitettävää: Ennakkosuosikkien tykitystä vai Costa Rican ihmetemppuja?

Espanjan maajoukkue
AOP

MM-turnauksen E-lohkossa paremmuudesta mittelevät Saksa, Espanja, Costa Rica ja Japani. Etukäteen ajateltuna eurooppalaiset jyräävät tässä lohkossa, mutta yllätyksetkään eivät ole täysin poissuljettuja.

Saksa eteni odotetusti karsintalohkonsa ykkösenä MM-kisoihin. Ainoa kauneusvirhe oli Pohjois-Makedoniaa vastaan kärsitty yllätystappio, joka päätti Die Mannschaftin 20 vuoden tappiottomien otteluiden putken MM-karsinnoissa.

Hansi Flickin suojatit voittivat kuitenkin yhdeksän muuta peliään, eikä muille jäänyt juurikaan nokan koputtamista. Saksalla on jälleen erittäin vahva ryhmä kasassa, ja vaikka sitä ei ole laskettu turnauksen suurimpien ennakkosuosikkien joukkoon, mitä tahansa saattaa tapahtua, kun joukkue saa koneensa käyntiin.

Murrosvaiheessa oleva Espanja taistelee Saksan ohella lohkovoitosta. La Rojan selkäytimestä tuleva tiki-taka saattaa kaivata päivitystä, mutta joukkueen materiaali on edelleen todella kovalla tasolla. Kysymys kuitenkin kuuluu, kuka tekee maalit, jos Alvaro Morata uinuu jälleen tärkeimmillä hetkillä?

Costa Rica jäi CONCACAF:n karsinnoissa neljänneksi ja ponnisti kisoihin voittamalla mannertenvälisellä playoff-kierroksella Uuden-Seelannin. Maasta on vaikea povata suoraa jatkajaa, mutta ihmeitä on nähty ennenkin, kuten vuoden 2014 MM-kisoissa, jolloin maa eteni aina puolivälieriin asti.

Japani lähtee todennäköisesti tavoittelemaan täyttä pistepottia Costa Ricaa vastaan ja yrittämään kaivaa tasuria toiselta lohkon ennakkosuosikilta. Tehtävä ei ole helppo varsinkaan, kun maalla ei ole enää Keisuke Hondan ja Shinji Kagawan kaltaisia tähtipelaajia rosterissaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022