Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2022

Brasilian joukkueessa letkeä tunnelma: “Aion ostaa saaren ja elää siellä usean naisen kanssa”

Richarlison
AOP

Brasilia valmistautuu torstaina alkavaan MM-kisaurakkaansa leppoisissa tunnelmissa. Keltapaitojen hyökkääjä Richarlison avautui medialle uran jälkeisistä suunnitelmistaan.

Brasilian Richarlison,25, osoitti olevansa rennolla tuulella ennen maansa avausottelua Serbiaa vastaan. Tottehamin hyökkääjällä ei vaikuta olevan paineita siitäkään huolimatta, että hän pelaa legendaarisella ysipaidalla Qatarin turnauksessa.

Vaikka MM-turnaus on vasta alkamassa Brasilian osalta, Spursin tähdeltä tiedusteltiin hänen uran jälkeisistä suunnitelmistaan.

Hyökkääjän vastauksessa oli viittaus entisestä brassitähdestä Ronaldinhosta otettuun kuvaan, jossa tämä oli uima-altaassa naisten ympäröimänä.

– Aion ostaa saaren ja elää siellä usean naisen kanssa, aivan kuten Ronaldinho, Richarlison tokaisi.

Vaikka tunnelma Brasilian joukkueessa vaikuttaakin olevan suhteellisen kevytmielinen, on maalla valtavat paineet niskassaan.

Viisinkertainen maailmanmestari nosti edellisen kerran pyttyä vuonna 2002, mutta jalkapallohullussa maassa kulta on ainoa tavoite jokaisessa arvoturnauksessa.

Canarinhon miehistö on täynnä timantin kovia pelimiehiä ja varsinkin hyökkäysarsenaali on totuttuun tapaan mintissä.

Richarlison valmistautuu ensimmäiseen MM-lopputurnaukseensa, mutta ysipaidasta huolimatta katseet kohdistuvat silti jälleen kerran Neymarin suuntaan. Jos PSG:n hyökkääjä on pelipäällä, Brasilialla on mahdollisuus tehdä historiaa.

Lähde: Daily Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022