MM-kisat 2022

Brasilia voittoon vakuuttavan esityksen jälkeen: Neymar loukkaantui

Richarlison

Brasilia otti Serbiasta vakuuttavan 2-0 voiton G-lohkon kamppailussa. Keltapaitojen molemmista maaleista vastasti Tottenham Hotspurin Richarlison.

Brasilian ja Serbian välinen mittelö käynnistyi tunnustelevissa merkeissä. Viisinkertainen maailmanmestari hallitsi odotetusti palloa, mutta pysyi Serbian muodon ulkopuolella.

Ensimmäisen puolen tunnin aikana Titen suojatit eivät tuntuneet millään keksivän keinoa päästä parhaimmalle maalintekosektorille. Serbian fyysisyys jätti brasseille vain vähän tilaa, joten ratkaisut pallon kanssa jättivät runsaasti toivomisen varaa.

Ensimmäisen jakson viimeisellä vartilla Brasilia sai kuitenkin rakennettua muutamia hyviä aihiota. Serbia tyytyi vetäytymään kuoreensa ja oli vaarallisimmillaan erikoistilanteissa.

Toisella puoliajalla Brasilia laittoi isomman vaihteen silmään, jonka myötä pelin kuva kävi entistä enemmän selväksi. Serbia valui entisestään kohti omaa maalia brassien painaessa aktiivisesti päälle.

Noin tunnin pelin jälkeen nähtiin ensimmäinen maali, kun Richarlison reagoi ensimmäisenä irtopalloon ja vei Brasilian johtoon.

Vain reilua kymmentä minuuttia myöhemmin sama mies oli jälleen asialla.Tottenhamin pelaaja nosti laidalta tulleen syötön ilmaan ja kiskaisi puolittaisella saksipotkulla kisojen tähän asti komeimman maalin.

Brasilia painoi tämän jälkeen entistä enemmän päälle, mutta lisämaaleja ei nähty.

Vahva Serbia jäi brassien käsittelyssä aseettomaksi, mutta keltapaitojen kannalta huolta aiheuttaa Neymarin tilanne. PSG:n tähti jätti pelin kesken toisella puoliajalla satutettuaan nilkkansa ikävän näköisesti.