Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

MM-kisat 2022

Argentiinan avaustappiolla rajut seuraukset – Emiliano Martinez: “Jouduin turvautumaan ammattiapuun”

Emiliano Martinez
AOP

Argentiinan tappio Saudi-Arabialle oli yksi käynnissä olevan MM-turnauksen suurimmista pommeista. Ensimmäistä MM-turnaustaan pelaava Argentiinan maalivahti kertoo ottaneensa tappion erittäin raskaasti.

C-lohkon suurin voittajasuosikki Argentiina kärsi avauspelissään tappion Saudi-Arabialle. Samalla päätökseensä tuli Lionel Scalonin miehistön yli kolmen vuoden ja 35 ottelun tappioton putki.

Argentiinan kiistaton ykkösmaalivahti, Emiliano Martinez, kertoo tappion vaikutuksesta omaan psyykeeseensä.

– Kärsin todella paljon tappion johdosta. Jouduin turvautumaan ammattiapuun ja juttelin psykologin kanssa, koska heillä oli kaksi laukausta, jotka molemmat upposivat selkäni taakse.

– 45 miljoonaa argentiinalaista seisoo rinnallani ja minun olisi pitänyt ehdottomasti pystyä tarjoamaan heille enemmän.

Argentiina kuitenkin toipui ensimmäisen kierroksen shokkitappiostaan ja otti lauantaina komean 2-0 voiton Meksikosta, jonka myötä hallitsevan Etelä-Amerikan mestarin jatkohaaveet ovat edelleen hengissä.

Scaloni otti kantaa joukkueensa suorituspaineisiin kahden ensimmäisen pelin jälkeen.

– Tunne siitä, että kyseessä on muutakin kuin jalkapallo-ottelu ei ole mukava. Meidän täytyisi käyttää enemmän maalaisjärkeä, sillä muuten paineet saattavat kasvaa liian suuriksi tälläisissä tilanteissa. Tärkeintä olisi pystyä nauttimaan MM-kilpailuista yhdessä kannattajiemme kanssa.

Lähde: Daily Mail

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022