Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2022

Pelaako Hollanti tylsää jalkapalloa? – Louis van Gaal hermostui: “Sinun pitäisi lähteä kotiisi”

Louis van Gaal
AOP

Hollanti varmisti paikkansa Qatarin MM-turnauksen jatkopeleissä voittamalla eilen kisojen isäntämaan lukemin 2-0. Oranje etenee kuudentoista parhaan joukkoon kerättyään kolmesta pelistä seitsemän pistettä.

Hollanti ei jättänyt Qatarille mitään palaa tiistaina pelatussa A-lohkon kamppailussa. Louis van Gaalin suojatit ottivat kolme pistettä Cody Gakpon ja Frenkie de Jongin maalien myötä. Hollanti kesti suosikin paineet ja eteni näin ollen lohkon ykkösenä jatkoon.

Joukkueen peli ei ole ollut varsinaisesti mitään ilotulitusta, mutta paketti on pysynyt riittävän hyvin kasassa ja hyökkäyksestä on löytynyt vaadittua tehokkuutta. Oranssipaitojen taktiikkaa kyseenalaistettiin hiljattain järjestetyssä lehdistötilaisuudessa.

Päävalmentaja, van Gaal, hermostui erään toimittajan väittämään siitä, että Hollanti pelaisi tylsää jalkapalloa.

– Meillä taitaa olla todella erilainen käsitys jalkapallosta. Miksi et siis kirjoita ylös, että pelaamisemme on tylsää? Jos todella ajattelet niin, sinun pitäisi lähteä kotiisi. On harmillista, että olet tuota mieltä, mutta minä en allekirjoita väitettäsi.

– Mielestäni ihmisten pitäisi olla ylpeitä jatkopaikastamme, eikä keksiä tälläisiä väitteitä. Asiat eivät todellakaan ole niin huonosti kuin sinä väität.

Lähde: SPORTbible

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022