Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

MM-kisat 2022

Englanti ja rangaistuspotkut: “Meidän on valmistauduttava kaikkiin mahdollisiiin skenaarioihin”

Jordan Pickford
AOP

Englannin historia rangaistuspotkukilpailuista ei ole mairitteleva. Maa on tippunut useassa arvoturnauksessa rankimmalla mahdollisella tavalla . Tuoreessa muistissa on viime vuonna pelattu EM-finaali, joka päättyi Kolmen Leijonan kannalta karvaasti. Joukkueen ykkösmaalivahti, Jordan Pickford, kertoo olevansa itse valmis astelemaan täplälle, jos tarve sitä vaatii.

Englannin maajoukkueen fanien tuoreessa muistissa on edelleen EM 2020 -kisat, joissa kultamitali karkasi finaalissa rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

Edellisissä MM-kisoissa Englanti otti rangaistuspotkujen jälkeen voiton neljännesvälieräottelussa Kolumbiaa vastaan. Kyseisessä ottelussa ratkaisevan torjunnan ottanut Jordan Pickford vakuuttaa, että joukkueen itseluottamus on kohdillaan, vaikka tulevissa pudotuspeleissä paremmuus jouduttaisiin ratkomaan pidemmän kaavan kautta.

– Jos minut kutsutaan, olen valmis itsekin ampuaan, Pickford toteaa.

– Toivottavasti voin kuitenkin keskittyä pääsääntöisesti torjuntatöihin ja antamaan joukkueelleni mahdollisuuden voittaa.

Pickfordilta kysyttiin, että onko Englanti valmistautunut etukäteen mahdollisesti odottaviin rangaistuspotkukilpailuihin.

– Koko tämä turnaus on prosessi. Halusimme ensin selvittää tiemme alkulohkosta jatkoon. Emme ole keskittyneet tähän vielä toistaiseksi, koska emme halunneet mennä asioiden edelle.

– Nyt kun olemme pudotuspeleissä meidän on valmistauduttava kaikkiin mahdollisiin skenaarioihin parhaamme mukaan.

Lähde: 90min

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022