Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2022

Brittilegenda lataa täyslaidallisen Gareth Southgaten suuntaan: “Hän on liian hyvä häviäjä”

Gareth Southgate Englanti
AOP

Englannin maajoukkueen ja Arsenalin entinen keskuspuolustaja, Tony Adams, oli monen muun britin tavoin erittäin pettynyt Kolmen Leijonan kärsittyä Ranskalle tappion MM-kisojen puolivälierävaiheessa. Adams arvostaa Gareth Southgaten valmennuskykyjä, mutta pitää tätä liian kilttinä persoonana.

Gareth Southgaten on uutisoitu miettivän jatkoaan Englannin peräsimessä pettymykseen päättyneen MM-turnauksen jälkeen. Mies on saanut hyviä tuloksia aikaan ja hän on maan menestynein valmentaja vuosikymmeniin.

Silti kaikkein kirkkaimmat voitot ovat jääneet puuttumaan, jonka myötä hän itse pohtii jatkomahdollisuuksiaan. Englannin jalkapalloliitto FA pyrkii lähteiden mukaan pitämään miehestä kiinni kynsin hampain, mutta tulevaisuus näyttää, mitä hänen kohdallaan tulee tapahtumaan.

Entisen maajoukkuepelaajan, Tony Adamsin, mielestä Englanti kaipaa kuitenkin muutosta saavuttaakseen täyden potentiaalinsa.

– Kun hävisimme Ranskalle, kaikki puhuivat vain siitä, kuinka tärkeää on pitää pää ylhäällä ja siitä miten hyvin pelasimme. Tämän mentaliteetin täytyy muuttua.

– Koko joukkue on täynnä liian mukavia persoonia. Valmennusryhmä on täynnä hyviä tyyppejä, kuten Southgate, Chris Powell ja Stevie Holland. He tarvitsevat sinne kuitenkin rutinoituneen voittajan. Tätä on vaikea sanoa ääneen, mutta vaikka Southgatelta ei puutu rohkeutta, hän on liian hyvä häviäjä.

Lähde: Daily Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022