Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2022

MM-yllättäjä Marokon päävalmentaja vastaa kritiikkiin: “Espanja pitää palloa 70 prosenttisesti ja saa aikaan kaksi laukausta”

Marokko
AOP

Marokko valmistautuu historiansa ensimmäiseen MM-välieräotteluun, kun keskiviikkona vastaan asettuu hallitseva maailmanmestari Ranska. Afrikkalaisjoukkueen päävalmentaja, Walid Redragui, on joutunut kuuntelemaan kritiikkiä suosimastaan pelitavasta ja vastaa nyt arvosteluun.

Marokko teki historiaa nousemalla ensimmäiseksi Arfrikan maaksi, joka on koskaan edennyt MM-kisojen välierävaiheeseen. Joukkeen puolustusvoittoinen taktiikka on herättänyt jonkin verran arvostelua useammasta suunnasta.Etenkin osa Espanjan pelaajista oli tyytymättömiä Marokon pelilliseen antiin maiden välisessä kamppailussa.

Marokon päävalmentaja, Walid Redragui, kertoi oman mielipiteensä asiasta.

– Me pelaamme parhaaksi näkemällämme tavalla. Miten pallonhallinta saakaan ihmiset hämilleen? Espanja pitää palloa 70 prosenttisesti ja saa aikaan kaksi laukausta maalia kohti.

– Aion ehdottaa Gianni Infantinolle, että joukkueet, jotka pitävät palloa yli 60 prosenttisesti saisivat yhden lisäpisteen. Me olemme täällä voittaaksemme voittaaksemme otteluita, emme voittaaksemme pallonhallintaa.

– Jos pallonhallinta kääntyy meille, pyrimme luonnollisesti tekemään kaikkemme voiton eteen, mutta en usko, että niin käy Ranskaa vastaan. Tiedän, etteivät eurooppalaiset tykkää pelitavastamme, joten meidän on voitettava Afrikan kunniaksi. Tehtävämme helpottuu, jos Ranska ei kunnioita meitä huomenna.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022