Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2022

Kylian Mbappe ottaa kantaa Argentiinan maalivahdin toimintaan: “Heidän juhlintansa ei ole minun ongelmani”

Kylian Mbappe
AOP

Kylian Mbappe oli odotetusti Ranskan joukkueen suurin tähti Qatarin MM-turnauksessa. PSG:n megastara iski loppuottelussa hattutempun Argentiinan verkkoon ja upotti myös oman yrityksensä rangaistuspotkukilpailussa. Ranska kuitenkin hävisi ja Mbappe uskoo, ettei tule ikinä pääsemään yli tappiosta. Tähti otti kantaa myös Emiliano Martinezin toimintaan Argentiinan voittojuhlissa.

Argentiinan voitettua MM-kultaa joukkueen maalivahti, Emiliano Martinez, juhli railakkaasti pukuhuoneessa Kylian Mbappen näköisen nuken kanssa.

Miesten välillä oli hieman sanaharkkaa ennen loppuottelua, eikä Martinez ollut selkeästi unohtanut Mbappen aiempia kommentteja Argentiinan voittomahdollisuuksista.

Mbappe toteaa, että argentiinalaisten juhlinta ei häirinnyt häntä, vaikka pettymys painaakin edelleen mielessä.

– Heidän juhlintansa ei ole minun ongelmani. En tuhlaa energiaani turhiin asioihin. Minun on nyt aika keskittyä seurajoukkueeseeni ja tehtävä parhaani PSG:n eteen. Odotamme Lionel Messin paluuta, jotta hän jälleen auttaa meitä voittamaan otteluita.

Messi sai lähteiden mukaan pidennetyn loman PSG:ltä ja hänen uskotaan palaavan joukkueensa mukaan uudenvuodenpäivänä.

– Onnittelin Messiä MM-finaalin jälkeen, Mbappe kertoo.

– Hän pelasi elämänsä ottelun. Vaikka minä epäonnistuin, urheiluhengen osoittaminen on tärkeää. En tule koskaan pääsemään tappiosta yli, mutta yritän tuoda parhaani mukaan positiivista energiaa seurajoukkueeseen.

Lähde: Irish Examiner

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022