Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

FA Cup

Kloppille vaihteeksi hyviä uutisia: Liverpool jatkoon FA Cupissa: “Koko joukkue osoitti suurta intohimoa”

Jürgen Klopp
AOP

Wolverhampton Wanderers ja Liverpool tasasivat maalit aiemmassa FA Cupin kohtaamisessa. Tiistaina pelatussa uusintaottelussa Reds nappasi voiton Harvey Elliottin maalin myötä.

Liverpool sai hyvän alun Wolverhamptonia vastaan ja siirtyi johtoon 13. peliminuutin kohdalla. Harvey Elliott sai haltuunsa Thiago Alcantaran kauniin poikittaissyötön ja kirmasi pitkään pystyjuoksuun. Nuorukaisen leijaileva laukaus yllätti Wolvesin maalia vartioineen Jose San.

Kotijoukkue heräsi tämän jälkeen ja pystyi luomaan vaarallisia tilanteita Poolin maalille, mutta lisäosumia ei nähty, joten punaiset nappasivat jatkopaikan itselleen.

Kaksi edellistä valioliigapeliään hävinneen Liverpoolin manageri, Jürgen Klopp, oli hyvillään pelin ratkettua.

– Tuntuu, että on kulunut ikuisuus siitä, kun olemme viimeksi pelanneet näin hyvin ja kamppailleet voiton eteen. Meidän täytyi tehdä rajusti töitä loppuun asti, mutta tämä oli juuri sellainen reaktio, jonka halusin nähdä viimeaikaisten tulosten jälkeen.

– Elliott pelasi tänään upeasti siitä huolimatta, että hän sai osuman nilkkaansa pelin alussa. Hänen maalinsa oli ilmiömäinen.

– Koko joukkue osoitti suurta intohimoa ja mielestäni ansaitsimme voittomme. Pystyimme tekemään Wolverhamptonin pelaamisesta vaikeaa.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta FA Cup