Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

FA Cup

Manchester City kohtaa Arsenalin FA Cupissa: Guardiola kommentoi Artetan lähtöpäätöstä: “Hän ei halunnut odottaa”

Mikel Arteta
AOP

Manchester City ja Arsenal ottavat toisistaan mittaa FA Cupissa perjantaina. Vastakkain ovat kaksi toisensa hyvin tuntevaa joukkuetta ja myös managereilla on yhteistä historiaa. Mikel Arteta työskenteli ennen Arsenaliin siirtymistä Pep Guardiolan aisaparina Etihadilla.

FA Cupissa nähdään perjantaina todellinen huippukohtaaminen, kun Manchester City saa kotonaan vastaansa Arsenalin.

Vastakkain ovat Valioliigan ykkönen ja kakkonen sekä kaksi selkeästi tämän kauden vakuuttavinta joukkuetta.

Mestaruustaisto lienee molempien pääprioriteetti, mutta FA Cupin hegemonia ja perinteet ovat myös todella tärkeässä asemassa englantilaisessa jalkapallossa. Etukäteen ajateltuna luvassa on erittäin tasainen kahden huippuseuran vääntö, jota kumpikaan ei halua hävitä.

Joukkueiden managerit tuntevat toisensa hyvin Mikel Artetan työskenneltyä aiemmin Manchester Cityssä apuvalmentajan ominaisuudessa.

Guardiola ottaa kantaa Artetan päätökseen jättää Etihad taakseen. Katalaanitaktikko uskoo, että Arteta olisi ollut hänelle täydellinen manttelinperijä.

– Olen melko varma, että jos olisin lähtenyt aiemmin hänestä olisi tullut Cityn päävalmentaja. Hän olisi ollut oikea mies tehtävään. Siitä ei ole kahta sanaa. Hän ei halunnut odottaa ja minä päätin jatkaa tehtävässäni.

Lähde: Daily Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta FA Cup