Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Copa del Rey

Madridin jättiläiset kohtaavat Copa del Reyssä – Los Blancosille loistavia uutisia sairastuvan puolelta

Real Madridin David Alaba
AOP

Real Madrid on saanut hyviä uutisia sairastuvan puolelta, kun keskuspuolustaja, David Alaba, on jälleen pelikuntoinen. Realilla on ylihuomenna edessään tärkeä ottelu, kun valkopaidat kohtaavat Atletico Madridin.

Copa del Reyssä nähdään torstaina kutkuttavan jännittävä kohtaaminen, kun Real Madrid ja Atletico Madrid ottavat toisistaan mittaa. Realin sairaslistalta löytyy sellaisia pelaajia, kuten Aurelien Tchouameni, Daniel Carvajal, Lukas Vazquez sekä Eden Hazard.

Los Blancos sai kuitenkin myös hyviä uutisia lasaretin puolelta, kun tähtipuolustaja David Alaba on jälleen pelikuntoinen.

Itävaltalaispelaaja on sivussa tositoimista tammikuun seitsemännestä päivästä lähtien loukkaannuttuaan Villarrealia vastaan pelatussa ottelussa.

Miehen muutaman viikon kestänyt kuntoutuminen on kuitenkin sujunut hyvin ja hänen uskotaan olevan Carlo Ancelottin laatimassa avauskokoonpanossa torstaina.

Alaba ehti palata hiljattain täyteen harjoitteluvahvuuteen ja on ollut täynnä näyttöhaluja. Ancelottin kerrotaan tekevän kuitenkin viimeisen päätöksen itävaltalaisen pelaamisesta keskiviikon aikana.

Madridin puolustus on näyttänyt tällä kaudella ajoittain suhteellisen huteralta ja varsinkin Chelseasta saapunut Antonio Rüdiger on ollut vaikeuksissa. On hyvinkin mahdollista, että Ancelotti päättää peluuttaa torstaina Éder Militão ja Alabaa puolustuksen sydämessä.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Copa del Rey