Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2022

MM-finaalin tapahtumat kummittelevat ranskalaishyökkääjän mielessä: “Tunnen edelleen palan kurkussani”

Randal Kolo Muani
AOP

Argentiinan ja Ranskan välinen MM-finaali oli monestakin syystä ikimuistoinen tapahtuma. Kahden maan välinen vastakkainasettelu kävi kuumana ennen loppuottelua, josta muodostui henkeäsalpaava trilleri. Les Bleusin Randal Kolo Muani paljastaa, että jatkoajan loppuhetkien tapahtumat kummittelevat edelleen hänen mielessään.

Qatarin MM-kisojen loppuottelussa kohtasivat Argentiina ja Ranska, joiden välillä kipinöi runsaasti ennen peliä. Median välityksellä käyty henkinen sodankäynti alkoi Kylian Mbappen kommenteista, joita ei Albicelesten leirissä katsottu hyvällä.

Itse ottelusta muodostui sellainen näytelmä, jota harvemmin tällä tasolla nähdään. Yksi pelin avainhetkistä tapahtui jatkoajan loppuhetkillä pelin ollessa tasalukemissa.

Ranskan Randal Kolo Muani karkasi puolittaiseen läpiajoon, mutta hänen laukauksensa kilpistyi upeasti vastaan tuleeseen Emiliano Martineziin.

Kolo Muani myöntää, ettei ole vieläkään päässyt tilanteesta yli.

– Olen katsonut tuon kohdan pelistä moneen kertaan, vaikka muistan kaiken täydellisesti. Yritin laukoa etukulmaan, mutta heidän maalivahtinsa teki uskomattoman torjunnan.

– Minulla oli muitakin vaihtoehtoja, mutta kaikki kävi nopeasti ja päätin vaistomaisesti laukoa. Olisin voinut yrittää syöttää Mbappelle, mutta en nähnyt häntä. Nyt on liian myöhäistä.

– Tunnen edelleen palan kurkussani, eikä se tule koskaan häviämään.

Lähde: Daily Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022