Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Eurooppa-liiga

ManU joutuu kovaan testiin Eurooppa-liigassa: “He ovat tottuneet voittamaan isoja pelejä”

David de Gea
AOP

Manchester United ja Sevilla ottavat toisistaan mittaa Eurooppa-liigan pudotuspeleissä. Unitedia voidaan pitää ennakkosuosikkina, mutta joukkueen maalivahti, David de Gea, varoittaa aliarvioimasta tulevaa vastustajaa.

Eurooppa-liigassa nähdään herkullinen kohtaaminen, kun Manchester United ja Sevilla ottavat mittaa toisistaan Old Traffordilla.

Kotijoukkue ManU on nostanut tasoaan selkeästi Erik ten Hagin alaisuudessa ja alkanut jälleen näyttämään voittavalta joukkueelta useamman vuoden korpivaelluksen jälkeen.

Sevillan kausi on puolestaan sujunut alle odotusten joukkueen ollessa vasta La Ligan kolmannellatoista sijalla. Joukkue on kuitenkin voittanut Eurooppa-liigan peräti kuusi kertaa, eikä United voi missään nimessä voi lähteä ottelupariin takki auki. Tämän tietää myös englantilaisjoukkueen maalivahti David de Gea.

– Heillä on vaikea kausi meneillään, mutta me tiedämme miten he pelaavat Euroopan kentillä, espanjalainen tuumii.

– He ovat voittaneet tämän kilpailun monta kertaa, joten on selvää, että meillä on suuri haaste edessämme. Heillä on hyvä joukkue kasassa, jolla riittää fyysisyyttä.

– En tiedä, miksei heidän pelinsä ole kulkenut La Ligassa, mutta me tulemme joutumaan todelliseen testiin. He ovat tottuneet voittamaan isoja pelejä.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Eurooppa-liiga