Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

FA Cup

Valioliiga-tähdellä keitti pahasti yli – Törkeä temppu toi kahdeksan ottelun pelikiellon

Aleksandar Mitrovic sai kahdeksan ottelun pelikiellon
AOP

Fulhamin tähti, Aleksandar Mitrovic, on saanut kahdeksan ottelun pelikiellon tönäistyään tuomaria.

Fulhamin tähtihyökkääjän Aleksandar Mitrovicin tunteet kuumenivat yli, kun joukkue kohtasi Manchester Unitedin FA cupin puolivälierässä. Serbialaishyökkääjä turhautui joukkuetoverinsa Willianin punaisesta kortista ja tuuppasi erotuomari Chris Kavanaghta.

Kavanagh näytti Mitrovicille välittömästi punaista korttia. Englannin jalkapalloliitto nosti tapauksen jälkeen Mitrovicia vastaan syytteen väkivaltaisesta ja epäasiallisesta käytöksestä. Tiistaina Englannin jalkapalloliitto päätti kahdeksan ottelun pelikiellosta.

Serbialainen kärsi pelikiellosta jo ensimmäisen ottelun sunnuntaina, kun hyökkääjä oli sivussa Valioliiga-ottelusta Bournemouthia vastaan.

– Henkilökohtaisella tasolla kadun tekojani, jotka johtivat siihen, että minut lähetettiin kentältä. Annoin turhautumiseni ottaa yliotteen minusta ja se, miten reagoin oli väärin, Mitrovic kommentoi itse tapausta ottelun jälkeen.

– Yritin saada erotuomarin huomion, mutta ymmärrän, että minun ei olisi pitänyt koskea häneen ja ymmärrän, miksi hän antoi minulle punaisen kortin.

Serbialainen kertoi keskustelleensa asiasta Kavanaghin kanssa ja pyytäneensä tilannetta anteeksi. Mitrovicille lätkäistiin tapauksesta myös 75 000 punnan sakko, jonka mies on myös hyväksynyt.

– Haluan nyt tehdä kaikkeni, jotta voin jättää tämän tapauksen taakseni ja palata auttamaan joukkuetovereitani kentällä mahdollisimman pian.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta FA Cup