Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Coppa Italia

Coppa Italiassa todellinen herkkupala – Juventus kohtaa Interin: “Meidän on edettävä askel kerrallaan”

Massimiliano Allegri
AOP

Coppa Italiassa nähdään tänään todellinen klassikko, kun Juventus ja Inter Milan ottavat yhteen. Bianconerin päävalmentaja, Massimiliano Allegri, kertoo mietteitään ennen ottelua.

Coppa Italia on edennyt välierävaiheeseen. Huomisessa pelattavassa toisessa parissa toisistaan mittaa ottavat kaksi saapasmaan jättiläistä Juventus ja Inter Milan.

Massimiliano Allegrin valmentama Juve pelaa ensimmäisen osan kotonaan. Jälkimmäinen kamppailu käydään Giuseppe Meazzalle huhtikuun lopulla.

Turnaus tarjoaa Juventukselle lähes viimeisen mahdollisuuden voittaa jotain tällä kaudella. Bianconeri kaatoi Interin ennen maaliskuun maaottelutaukoa, mutta Allegri ei anna juurikaan painoarvoa aiemmalle voitolle.

– Kyseessä on kaksi eri kilpailua, mutta on selvää, että Juventus – Inter on aina suuri ottelu. Meidän täytyy tehdä kaikkemme finaalipaikan eteen. Emme tule pääsemään helpolla, sillä Inter on todella vaarallinen vastustaja.

– Meihin on kohdistunut etukäteen paljon hehkutusta, josta ei ole mitään hyötyä. Meidän on oltava varuillamme, sillä vastassamme on todella hyvä joukkue.

– Kolmen päivän välein pelaaminen tarkoittaa, että meillä täytyy olla selkeitä tavotteita. En usko, että tämä ottelupari ratkeaa ensimmäiseen osaotteluun, joten meidän on edettävä askel kerrallaan.

Lähde: Black & White & Read All Over

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Coppa Italia